Un motan extenuat a avut nevoie de perfuzii cu glucoză după ce s-a împerecheat toată noaptea

Un motan din rasa Albastru de Rusia care, din neglijență, fusese lăsat să umble liber printr-o pensiune pentru animale de casă din Sichuan, China, a avut nevoie de perfuzii cu glucoză după ce s-a împerecheat cu cel puțin cinci femele în numai câteva ore.

Proprietarul motanului a postat pe platformele sociale chineze știri despre aventurile motanului, după ce a primit plângeri din partea personalului pensiunii pentru animale de companie.

Foto: Asia Wire

Se pare că angajații pensiunii au neglijat să hrănească motanul, pe nume Xiaopi, și l-au scos pur și simplu din cușcă, permițându-i să umble liber printre celelalte feline, deși li se spusese că masculul nu fusese castrat. Zhao a scris că angajații au deschis pur și simplu cuștile pisicilor și au plecat acasă, lăsând animalele să-și facă de cap noaptea întreagă.

„Au mare tupeu să se supere pe mine! Mi-au cerut să explic situația celorlalți proprietari de animale. Motanul meu este extenuat și are nevoie de glucoză și e vina mea?!”, a scris proprietarul motanului.

Fotografiile cu motanul epuizat revenindu-și după noaptea de împerechere au devenit virale pe platformele sociale chineze, dând naștere la sute de comentarii ironice și amuzante. Din fericire, glucoza și-a făcut treaba și Xiaopi este acum din nou în formă.

Foto: Asia Wire

„Am crezut că sunt profesioniști, însă membrii personalului nu l-au hrănit pe Xiaopi în timpul zilei și l-au lăsat să umble liber pe timp de noapte. Toate pisicile au fost lăsate să umble libere și apoi angajații au plecat acasă. Până la ora 5 dimineața, motanul meu s-a împerecheat cu cinci femele. Doar atâtea am reușit să identific pe imaginile camerelor de supraveghere”, a adăugat, scandalizat, proprietarul motanului.

Proprietarul său este și el într-o dispoziție mai bună, deoarece personalul și-a cerut scuze și s-a oferit să-l compenseze financiar pentru glucoza oferită motanului. Se pare că Zhao va face și ceva profit de pe urma apetitului sexual al motanului său.

Foto: Asia Wire

„Cei de la hotelul pentru animale vor compensa fiecare proprietar de pisică cu 500 de yuani (echivalentul a 70 de dolari) și au promis că se vor ocupa de vânzarea eventualilor pui. Ceilalți proprietari mi-au spus că-mi vor da un pui sau 1.000 de yuani (140 de dolari) dacă se dovedește că pisicile lor sunt gestante”, a afirmat proprietarul motanului.


Distribuie:

Citește în continuare

Alte articole interesante

Lasă un comentariu