Un motan extenuat a avut nevoie de perfuzii cu glucoză după ce s-a împerecheat toată noaptea

Un motan din rasa Albastru de Rusia care, din neglijență, fusese lăsat să umble liber printr-o pensiune pentru animale de casă din Sichuan, China, a avut nevoie de perfuzii cu glucoză după ce s-a împerecheat cu cel puțin cinci femele în numai câteva ore.

Proprietarul motanului a postat pe platformele sociale chineze știri despre aventurile motanului, după ce a primit plângeri din partea personalului pensiunii pentru animale de companie.

Foto: Asia Wire

Se pare că angajații pensiunii au neglijat să hrănească motanul, pe nume Xiaopi, și l-au scos pur și simplu din cușcă, permițându-i să umble liber printre celelalte feline, deși li se spusese că masculul nu fusese castrat. Zhao a scris că angajații au deschis pur și simplu cuștile pisicilor și au plecat acasă, lăsând animalele să-și facă de cap noaptea întreagă.

„Au mare tupeu să se supere pe mine! Mi-au cerut să explic situația celorlalți proprietari de animale. Motanul meu este extenuat și are nevoie de glucoză și e vina mea?!”, a scris proprietarul motanului.

Fotografiile cu motanul epuizat revenindu-și după noaptea de împerechere au devenit virale pe platformele sociale chineze, dând naștere la sute de comentarii ironice și amuzante. Din fericire, glucoza și-a făcut treaba și Xiaopi este acum din nou în formă.

Foto: Asia Wire

„Am crezut că sunt profesioniști, însă membrii personalului nu l-au hrănit pe Xiaopi în timpul zilei și l-au lăsat să umble liber pe timp de noapte. Toate pisicile au fost lăsate să umble libere și apoi angajații au plecat acasă. Până la ora 5 dimineața, motanul meu s-a împerecheat cu cinci femele. Doar atâtea am reușit să identific pe imaginile camerelor de supraveghere”, a adăugat, scandalizat, proprietarul motanului.

Proprietarul său este și el într-o dispoziție mai bună, deoarece personalul și-a cerut scuze și s-a oferit să-l compenseze financiar pentru glucoza oferită motanului. Se pare că Zhao va face și ceva profit de pe urma apetitului sexual al motanului său.

Foto: Asia Wire

„Cei de la hotelul pentru animale vor compensa fiecare proprietar de pisică cu 500 de yuani (echivalentul a 70 de dolari) și au promis că se vor ocupa de vânzarea eventualilor pui. Ceilalți proprietari mi-au spus că-mi vor da un pui sau 1.000 de yuani (140 de dolari) dacă se dovedește că pisicile lor sunt gestante”, a afirmat proprietarul motanului.

Ca să știi mai mult, citește „Super pisici. Poveștile adevărate ale unor feline extraordinare”

Emily, felina care a supraviețuit unei călătorii pe Atlantic, din America în Franța, închisă într-un container de marfă. Scarlett, mama curajoasă care a intrat de cinci ori într-o clădire în flăcări pentru a-și salva pisoii. Oscar, care prezice când urmează să moară un om, aducându-i consolare în ultimele ore.

Fie că testează limitele celor nouă vieți sau că demonstrează talente neobișnuite, pisicile sunt întotdeauna pline de surprize. În „Super pisici”, pregătește-te să faci cunoștință cu cele mai surprinzătoare mâțe observate vreodată.

Pe lângă cazurile reale pe care le are la bază, cartea include și alte informații și curiozități captivante și frapante despre viața acestor animale aparte, precum: al șaselea simț al pisicii și forța de prezicere a viitorului, mitul pisicilor negre, instinctele materne, mieunatul pisicii, aterizarea in picioare, vindecarea prin terapie cu pisici, inteligența felină vs. inteligența canină, moduri eficiente de a-ți stăpâni pisica și alte subiecte interesante.

„Super pisici. Poveștile adevărate ale unor feline extraordinare” se găsește cu reducere pe Cărturești, Elefant sau Libris.


Articol interesant? Dă-l mai departe!

Citește în continuare

Alte articole interesante

Lasă un comentariu