Termeni și condiții

Acest articol descrie politica Incredibilia.ro de colectare de informații și practicile de difuzare a conținutului. Utilizând acest site, sunteți de acord că este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că operați întotdeauna în conformitate cu termenii și condițiile de utilizare a serviciilor noastre, așa cum sunt descrise în continuare.

Anunțuri publicitare

Putem folosi serviciile unor companii de publicitate terțe pentru a difuza anunțuri atunci când utilizatorii ne vizitează site-ul. Aceste companii pot utiliza informații agregate (fără a vă include numele, adresa fizică, adresa de e-mail sau numărul de telefon) despre vizitele dumneavoastră pe Incredibilia.ro și alte site-uri pe care le accesați, cu scopul de a furniza reclame la bunuri și servicii de interes. Dacă doriți să aflați mai multe informații despre aceste practici și să cunoașteți opțiunile pe care le aveți la îndemână pentru a împiedica firmele de publicitate să folosească aceste informații, faceți clic aici (instrucțiunile sunt în limba engleză).

Linkuri de afiliere

Unele dintre legăturile externe active de pe Incredibilia.ro și din mesajele email expediate abonaților la newsletter sunt link-uri de afiliere. Acest lucru înseamnă că Incredibilia.ro poate primi comisioane din vânzarea produselor prezentate pe site-uri terțe. Aceste costuri sunt suportate integral de vânzătorii respectivelor produse și nu implică nicio cheltuială suplimentară din partea dvs.

Cookies prin terți

În cursul procesului de afișare a anunțurilor pe acest site, companiile de publicitate pot plasa sau recunoaște un „cookie” unic pe browser-ul dumneavoastră. În plus, Incredibilia.ro urmărește și colectează date de utilizare prin intermediul Google Analytics într-un mod agregat (fără a conduce la identificarea utilizatorilor). Datele includ afișări de pagini, vârstă, sex, interese, limba vorbită, locul accesării și tehnologia utilizată.

Informații personale și impersonale

Nu solicităm niciun fel de informații personale și nici nu colectăm informații care vă pot identifica sau care permit contactarea personală a dvs. de către terți. Din moment ce nu colectăm informații personale pe Incredibilia.ro, nu împărtășim astfel de date cu nicio terță parte și nici nu le folosim în alte scopuri.

Site-uri externe

Incredibilia.ro conține link-uri către alte site-uri, pentru ale căror practici de confidențialitate și politici editoriale nu suntem responsabili. Site-urile spre care facem trimitere pe Incredibilia.ro (prin link-uri active, programe de afiliere, imagini statice, clipuri video sau reclame) nu se află sub controlul nostru și nu ne asumăm niciun fel de responsabilitate pentru conținutul pe care îl afișează sau eventualele consecințe ale accesării acestora de către utilizatorii Incredibilia.ro.

Aspecte privind drepturile de autor

Toate imaginile și videoclipurile prezentate pe Incredibilia.ro sunt proprietatea deținătorilor lor de drept, au fost publicate sub licență Creative Commons sau aparțin domeniului public. Conținutul afișat pe Incredibilia.ro este colectat din diferite surse online, inclusiv mass-media românești și internaționale și site-uri considerate a fi în domeniul public. Incredibilia.ro nu are pretenția de a deține drepturi exclusive asupra tuturor imaginilor și videoclipurilor publicate. Toate preluările de conținut sunt indicate în mod clar ca atare, în scopul stimulării discuțiilor și comentariilor și pentru îmbogățirea experienței vizitatorilor pe site-ul nostru.

Respectăm proprietatea intelectuală și nu precupețim niciun efort pentru a credita fotografii/producătorii video și sursele originale ale imaginilor folosite pe Incredibilia.ro. Sursele pe care le folosim la conceperea articolelor sunt creditate cu link activ și citare adecvată. Cu toate acestea, găzduim o multitudine de materiale realizate de autori necunoscuți sau pe care le-am primit pe email, de la utilizatorii site-ului. În cazul materialelor primite pe email de la cititori, sursele de proveniență sunt citate în măsura în care expeditorii au indicat care sunt acestea.

Dacă sunteți proprietarul unor fotografii sau clipuri video despre care credeți că au fost utilizate cu încălcarea drepturilor de autor, vă rugăm să ne trimiteți un email, iar noi vă vom cita ca sursă/autor sau vom elimina materialul în cel mai scurt timp, în funcție de dorințele dumneavoastră.

Modalități de contact

Dacă aveți întrebări cu privire la termenii și condițiile de utilizare, practicile Incredibilia.ro sau relațiile dvs. cu site-ul nostru, ne puteți contacta oricând.

Ne rezervăm dreptul de a modifica termenii și condițiile de utilizare a Incredibilia.ro fără o notificare prealabilă. Ultima actualizare: 1 august 2017