George Spencer Millet, adolescentul care a murit ferindu-se de pupături
La 15 ani, George Spencer Millet a murit înjunghiat, în timp ce se ferea de șase femei care încercau să îl sărute de ziua lui.
De la eroi care au salvat sute de vieți, la cei mai malefici ucigași în serie, descoperă poveștile incredibile ale unor oameni ale căror fapte ieșite din comun au intrat definitiv în memoria omenirii. Promitem că nu te plictisim cu banalități. În această rubrică îți vom prezenta oameni ale căror vieți au prea puțin de-a face cu normalitatea.
La 15 ani, George Spencer Millet a murit înjunghiat, în timp ce se ferea de șase femei care încercau să îl sărute de ziua lui.
Recordul mondial pentru cel mai mare interval de timp între nașterile unor gemeni le aparține surorilor Amy și Kate, între care există o diferență de 87 de zile.
La 22 ianuarie 1981, Douglas Crofut, un radiolog din Oklahoma în vârstă de 38 de ani, a fost internat cu arsuri grave pe piept.
Poreclit „Bestia”, Caracalla a fost un împărat temut pentru spiritul său sângeros și brutal. Și-a ucis fratele pentru a domni singur.
Apelând la minciuni, viclenie și forță brută, acești ucigași în serie au curmat sute de vieți și au intrat în istoria infamă a crimei.
Robert Peary a fost numit „cel mai impulsiv, cel mai de succes și cel mai neplăcut om din analele explorării polare”.
Charles Osborne a început să sughițe în 1922 și nu s-a mai oprit până în 1990, o „performanță” medicală de 68 de ani cu care a intrat în Cartea Recordurilor.
Fascinat de puterea de manipulare prin radio, Joseph Goebbels a reușit să creeze una dintre cele mai nocive mașini de propagandă din istoria omenirii.
Deși viața nu i-a fost ușoară, Enzo Ferrari și-a croit drum până în vârful lumii curselor auto, inventând o marcă excepțională.
A ieșit nevătămat din butoiul cu care s-a aruncat în cascada Niagara, dar a murit după ce a alunecat pe o coajă de portocală.
N-ai reușit din prima? Nu renunța, ridică-te și încearcă din nou! Este ingredientul de bază al succesului. Iată cinci exemple în care voința a făcut istorie.
În timpul asediului asupra Leningradului, câțiva oameni de știință ruși au murit de foame într-un depozit de semințe, alegând să nu se atingă de ele.