Despre noi

Fondată în 2015, Incredibilia.ro este o publicație online a cărei misiune este să aducă zilnic în prim-plan cele mai interesante știri și articole relevante și bine documentate dintr-o varietate de categorii, de la știință, istorie și natură, la artă și literatură.

Considerăm că lumea nu se limitează la ceea ce vedem și la ce ne spune școala. Dincolo de aparențe se ascund oameni extraordinari, cu vieți și performanțe incredibile; există locuri deosebite, tulburătoare prin aspect și istorie; se petrec fenomene și evenimente ce ne marchează viețile, dar ale căror dedesubturi sunt insuficient explorate.

Incredibilia.ro este poarta spre această lume ieșită din comun. Ne concentrăm pe subiecte care ne uimesc și din care avem ceva de învățat. Suntem atenți la întâmplări care ies din tipare, ce devin știri imediat ce se petrec, și la orice faptă cu aparență de mister neelucidat.

Incredibilia.ro este un loc al descoperirilor și al oamenilor cu abilități și istorii personale ieșite din comun. Scopul nostru este să creăm o enciclopedie a lucrurilor extraordinare și să scoatem la lumină lucruri care merită cu adevărat să fie cunoscute. În fiecare zi, supunem atenției celor aproape 400.000 de abonați cele mai relevante noutăți și tot ce este mai interesant din patrimoniul cunoașterii universale.

Îți mulțumim că ne urmărești și avem convingerea că vei pleca de aici mai informat decât ai intrat.

Echipa Incredibilia

Unde ajung știrile Incredibilia.ro

Iată unele dintre instituțiile media din România care au preluat articolele noastre: