fbpx

Despre noi

Universul nu se limitează la ceea ce vedem și la ce ne spune școala. Dincolo de aparențe se ascund oameni extraordinari, cu vieți și performanțe incredibile; există locuri ieșite din comun, tulburătoare prin aspect și istorie; se petrec fenomene și evenimente ce ne marchează definitiv viețile, dar ale căror dedesubturi cumva ne scapă.

„Învață din ziua de ieri, trăiește pentru astăzi, speră pentru mâine. Important este să nu te oprești niciodată din a pune întrebări.” — Albert Einstein

Incredibilia.ro este poarta spre această lume ieșită din comun. Vrem o enciclopedie a lucrurilor extraordinare și ne concentrăm pe subiecte care ne uimesc și din care avem ceva de învățat. Suntem ochi și urechi la întâmplări ce ies din tipare, care devin „știri” imediat ce se petrec, și la orice faptă cu aparență de mister neelucidat.

Publicăm zilnic articole interesante dintr-o varietate de categorii, de la artă și literatură, la știință, istorie și natură. Incredibilia.ro este un loc al descoperirilor și al oamenilor cu abilități și istorii personale ieșite din comun. Suntem atenți la tot ce apare pe internet, în cărțile bine documentate și în publicațiile consacrate și aducem în prim-plan perlele fascinante ale cunoașterii umane universale.

Misiunea noastră este să supunem atenției celor +255.000 de abonați articole bine documentate și să scoatem la lumină lucruri noi, rare și care merită să fie cunoscute.

Îți mulțumim că ne urmărești și avem convingerea că vei pleca de aici mai informat decât ai intrat.

 


Distribuie articolul:
>