La 43 de ani, este considerată sora fiicei sale de 19 ani

Joleen Diaz, o femeie în vârstă de 43 de ani din California, a fost etichetată drept „cea mai frumoasă mamă din lume” pe contul său de Instagram, unde oamenii o felicită pentru aspectul datorită căruia ea și fiica sa de 19 ani sunt considerate adeseori surori.

Diaz, care este învățătoare la o școală primară, spune că nu-i pasă că este luată drept sora fiicei sale, Meilani, o situație pe care cele două o găsesc amuzantă.

Foto: Instagram / Joleen Diaz

Pe Meilani a născut-o la 24 de ani, iar aceasta s-a obișnuit ca, în ultima vreme, lumea să o considere sora mamei sale. Femeia de 43 de ani este într-o stare fizică excepțională pentru pentru vârsta ei, condiție pe care o atribuie îngrijirii cu religiozitate a tenului și vieții echilibrate pe care o duce.

„Am început să am grijă de pielea mea la o vârstă fragedă, în jurul vârstei de 12 sau 13 ani. Foloseam pe ascuns produsele de îngrijire a pielii pe care și le cumpăra mama”, a afirmat Joleen Diaz într-un interviu recent.

Diaz a spus ca Meilani a început aceeași rutină riguroasă de îngrijire a tenului când avea 12 ani, pentru a se asigura ca are aceeași piele radiantă.

Foto: Instagram / Joleen Diaz

„A avea o piele frumoasă îmi oferă încredere, chiar și în zilele în care nu arăt cel mai bine”, a adăugat Diaz.

Dar pielea este doar o parte din ceea ce o face pe Joleen Diaz să pară atât de tânără. De asemenea, merge la sala de fitness, urmează o dietă echilibrată și sănătoasă, se odihnește mult și, mai presus de toate, își menține o atitudine relaxată, fără să-și facă griji pentru trecut sau pentru viitor.

„Sunt destul de pragmatică și încerc să nu vă fac prea multe griji. Trăiesc o viață destul de simplă și sunt mulțumită de ceea ce am”, a spus femeia de 43 de ani.

Foto: Instagram / Joleen Diaz

Fotografiile cu Joleen și Meilani au devenit virale pe rețelele de socializare, atrăgând mii de comentarii ce denotă că utilizatorii le consideră gemene, nu mamă și fiică.

Joleen Diaz nu este singura femeie peste care anii par să treacă mult mai lent. Puspa Dewi, o femeie trecută de 50 de ani, din Indonezia, este considerată adeseori prietena fiului său.

La polul opus, o chinezoaică de 15 ani a recurs recent la chirurgia estetică pentru a părea… mai tânără.

Ți-a plăcut articolul? Dă-l mai departe!

Abonează-te gratuit la newsletter ca să primești săptămânal cele mai interesante articole, aplicații și cărți pe care le descoperim.

Urmărește noua noastră pagină de Facebook

Ai acces gratuit la serialul Astăzi în istorie, plus curiozități fascinante din toate domeniile!

Un comentariu la „La 43 de ani, este considerată sora fiicei sale de 19 ani”

Lasă un comentariu