Cât de bine îți cunoști corpul? Fă testul acum!

Anatomia umană este un subiect dificil, dar necesar. Cunoașterea organelor interne te poate ajuta să ai grijă de tine. În mod similar, cunoașterea mecanismelor interne ale mașinii tale te face un șofer mai încrezător.

Așadar, știi să deosebești ficatul de pancreas? Vrei să îți verifici cunoștințele despre corpul uman? Ai la îndemână testul nostru special.

Testul conține 12 întrebări. Gândește-te bine înainte de a răspunde! Odată ce selectezi o variantă de răspuns, aceasta nu mai poate fi schimbată. Succes!


Articol interesant? Dă-l mai departe!

Citește în continuare

Alte teste interesante

23 de comentarii la „Cât de bine îți cunoști corpul? Fă testul acum!”

 1. Mi-a placut testul am obtinut 9 din12, as fi vrut sa stiu unde am gresit ca sa invat ceva,Mi-ar place sa mai intalnesc teste chiar si din alte domenii Va multumesc, (nu sunt doctor, probabil ca le-as fi stiut pe toate),

  Răspunde
 2. Au rezultat 12 din 12 si-mi pare bine.Am invatat cindva la scoala apoi cind am avut ocazia mi-am reamintit aceste cunostinte si altele.

  Răspunde
  • Când selectați un răspuns, acesta își schimbă automat culoarea în roșu (incorect) sau verde (corect), astfel că vă puteți da seama unde greșiți la fiecare întrebare în parte.

   Răspunde
 3. Mi-a placut testul. Sunt pensionar,dar avand o perioada destul de mare cu mediul spitalicesc am reusit in mare parte sa ma pun la punct cu anatomia corpului uman.

  Răspunde
 4. Foarte instructiv! Mă distrează groaznic unele răspunsuri. Cred că ar trebui ca teste de acest gen să se dea înainte de a intra în sălile de votare. Cine nu răspunde la nicio întrebare să nu intre în sală și să scrie pe el VOTANT PSD

  Răspunde

Lasă un comentariu