Costumele cu „mușchi”, la mare căutare pe platformele de comerț electronic

Anul 2020 a fost deosebit de dificil pentru cei care se antrenau cu regularitate la sala de sport, iar 2021 nu se prefigurează a fi cu mult mai bun în această privință. Pentru aproximativ 500 de lei, însă, oricine poate avea acum corpul visat dintotdeauna, datorită acestor costume cu „mușchi” realiste.

Mulțumită costumelor din silicon precum cele realizate de compania chineză Smitizen, oricine poate arăta ca un culturist fără a fi nevoie să se dea jos de pe canapea.

Foto: Smitizen / Taobao

Realizate astfel încât să aibă aspect cât mai realist realist, cu vene umflate, mușchi bine conturați și poziționare corectă din punct de vedere anatomic, costumele corporale creează iluzia unui trup perfect tonifiat, mai ales atunci când sunt purtate pe sub o cămașă strâmtă.

Unele costume au chiar și păr corporal fals, ca să înșele și mai bine privirea… Aceste costume de corp ultra-realiste au devenit din ce în ce mai populare pe platformele chinezești de comerț electronic Taobao și Aliexpress.

Costumele de acest fel sunt disponibile online de cel puțin doi ani, dar calitatea lor s-a îmbunătățit mult în ultima perioadă, unele dintre produsele oferite fiind greu de deosebit de mușchii adevărați (cel puțin în fotografii).

Foto: Smitizen / Taobao
Foto: Smitizen / Taobao

Până nu cu mult timp în urmă, aceste costume corporale erau folosit doar în filme, pentru a face actorii să pară mai musculoși decât sunt în realitate, dar tehnicile de imprimare 3D și alte progrese tehnologice le-au făcut accesibile și pentru cumpărătorii de rând.

Pe platforma Taobao, de exemplu, costumele cu „mușchi” de vând cu prețuri cuprinse între 120 și 610 dolari (500 – 2.500 lei), în funcție de mărime și calitate.

Unele costume acoperă doar trunchiul, lăsând brațele expuse, altele acoperă întreaga parte de sus a corpului, în vreme ce costumele cele mai complexe acoperă întregul corp, făcând purtătorul să arate ca un fanatic al sălilor de sport.

Ca să știi mai mult, citește „Enciclopedia invențiilor”

Cartea conține o cronologie detaliată, îmbogățită cu ilustrații uimitoare, care spune povestea invențiilor și a descoperirilor făcute de-a lungul istoriei, de la cele mai primitive unelte de piatră până la cele mai recente sonde spațiale. Enciclopedia oferă amănunte despre cele mai importante evenimente științifice, cum ar fi Revoluția Industrială sau prima aselenizare, dar și despre extraordinara viaţă a oamenilor de știință ale căror idei au construit lumea așa cum o știm astăzi.

„Enciclopedia invențiilor” se găsește cu reducere pe Cărturești sau pe Libris.


Articol interesant? Dă-l mai departe!

Citește în continuare

Lasă un comentariu