„Copilul” care fuma pe un stadion din Turcia s-a dovedit a fi un bărbat de 36 de ani

Spectatorii unui meci dintre două mari cluburi de fotbal din Turcia au fost scandalizați să vadă ceea ce părea a fi un copil fumând pe scaunul său. S-a dovedit, însă, că fumătorul era mult mai vârstnic decât părea.

În timpul unui meci demonstrativ desfășurat pe Timsah Arena la 8 septembrie 2019 între Bursaspor și Fenerbahce, două dintre cele mai mari cluburi turcești, spectatorii au văzut o scenă tulburătoare.

Purtând tricou și eșarfă în culorile echipei Bursaspor, „copilul” fuma nestingherit o țigară în timp ce urmărea evenimentele din teren. Foto: Associated Newspapers Limited

În timp ce reporterul realiza un interviu pe teren, iar fotbaliștii se încălzeau, una dintre camere a înregistrat un prim-plan cu doi tineri suporteri ai echipei Bursaspor, dintre care unul trăgea cu nesaț din țigară. Toată lumea a fost scandalizată și, bineînțeles, imaginea s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare, potrivit MSN.

La prima vedere, reacția oamenilor pare justificată. În 2019, un puști care fumează, înconjurat de atâția adulți, nu este o priveliște demnă de o țară civilizată. Numai că „puștiul” este, de fapt, mult mai în vârstă decât se credea.

În pofida aspectului său, omul are 36 de ani, potrivit lui Yuregini Koy Ortaya, suporter al clubului Fenerbahce și prieten cu bărbatul în cauză. Există chiar și o fotografie de prim-plan în care „băiețelul” pare mult mai înaintat în vârstă decât s-a crezut.

Prim-plan cu „copiii”. De fapt, cei doi sunt tată (dreapta) și fiu. Foto: Associated Newspapers Limited

Are fața ridată și postura unui adult, așa că este cu siguranță mult mai în vârstă decât băiatul de lângă el, care este chiar fiul lui.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Yüreğini Koy Ortaya (@yureginikoyortaya) pe

Chiar dacă este evident că nu a fost vorba de un minor, bărbatul a încălcat regulamentele turcești cu privire la fumatul în public, așa că probabil că nu este prea nerăbdător să aibă vreo întâlnire cu mass-media.


Articol interesant? Dă-l mai departe!

Citește în continuare

Alte articole interesante

Lasă un comentariu