VIDEO – În 4 ani și-a crescut o biserică vie, din arbori, în curtea casei, iar rezultatul te lasă fără cuvinte

Neo-zeelandezul Brian Cox a lucrat 4 ani la transformarea curții casei sale într-o biserică vie. Cu greu poți spune ce anume este mai impresionant: rezultatul sau faptul că a avut nevoie de doar 4 ani să creeze o asemenea capodoperă vie.

În tot acest timp, Cox s-a străduit să găsească cele mai potrivite plante pentru a-și duce la îndeplinire proiectul, apoi a lucrat la transplantarea arborilor.

1-elevated_45o_final-960x600

7-this-man-spent-4-years-growing-a-living-church-out-of-trees-in-his-backyard-the-results-will-blow-you-away

A vrut neapărat ca biserica să fie iluminată bine pe tot parcursul zilei și din acest motiv a folosit o combinație unică de arbori de un anumit colorit, obținând astfel o coroană vie ce dă naștere la jocuri impresionante de lumini și umbre.

2-church_front_thru_trees_resize-960x600
6-0292_edit_blur

Însă, pentru tot acest proiect, Brian Cox avea și cunoștințele necesare. Neo-zeelandezul este proprietarul unei firme specializate în replantarea arborilor.

De aceea a și durat „numai” 4 ani realizarea întregului proiect, pentru că a folosit doar arbori vii la asamblarea acestei splendori naturale.

3-overall_plot_resized-960x600

5-tree-church_web_front_full-colour

Ideea de a construi o biserică vie i-a venit după ani de călătorii și vizitat monumente în toată lumea. În aprilie 2011, Brian Cox a curățat terenul și a construit cadrul metalic al bisericii, pe care l-a umplut apoi cu arbori. „Biserica vie” a devenit între timp un refugiu natural și o oază de serenitate, departe de zgomotul și stresul civilizației urbane.


Articol interesant? Dă-l mai departe!

Citește în continuare

Lasă un comentariu