Un zugrav nemulțumit s-a răzbunat pe clientul rău-platnic vopsindu-i pe casă un mesaj „de toată frumusețea”

Nemulțumit că nu a fost plătit pentru munca depusă, un zugrav s-a răzbunat pe clientul său lăsându-i un mesaj de atenționare scris cu vopsea pe fațada clădirii.

Locuitorii din Bolsover, Anglia, au fost surprinși să vadă în urmă cu câteva săptămâni un mesaj deosebit, pictat cu negru pe fațada fostului club North Star:

„Vrei să îți zugrăvești casa? Nu fi ca Terry, plătește factura! Acum o vei face!”

Foto: SWNS

Aceasta este opera lui Dean Reeves, un zugrav și decorator local angajat la renovarea clădirii transformate în bloc de apartamente, căruia clientul a refuzat să-i mai plătească 500 de lire sterline (590 euro) din suma datorată.

Sătul să muncească suplimentar ca să primească aceiași bani, zugravul în vârstă de 50 de ani a decis să-i dea clientului o lecție.

„Am făcut o evaluare pentru acest proiect și mi-a spus că îmi va plăti imediat, pentru ca mai apoi să încerce să scadă suma la jumătate. A schimbat proiectul, mi-a cerut să lucrez în plus. A spus că  trebuie să fac și alte lucrări înainte de a primi banii. Am avut șapte zile de muncă grea, fără pauze la prânz, am muncit o săptămână ca să termin. Dar clientul continua să îmi spună că mă va plăti mâine, o zi care nu a mai venit…”, a declarat Dean Reeves pentru SWNS.

Zugravul a adăugat că Terry Taylor, clientul său, a acceptat să-i plătească suma datorată cu condiția să vopsească și partea din spate a clădirii. Acest lucru nu fusese menționat în acordul lor inițial, dar chiar și așa, pe 14 ianuarie 2020 zugravul și-a terminat treaba.

Zugravul Dean Reeves a ajuns pe prima pagină a unui ziar local. Foto: Ashley Pemberton / Facebook

Când l-a întrebat pe Taylor când va fi plătit, i s-a spus că nu va primi niciun ban până când nu va picta și părțile laterale. În acel moment, Reeves și-a dat seama că nu își va primi banii și a decis să se răzbune pe client.

„A fost primul meu proiect după Crăciun, am facturi de plătit și trebuie să câștig bani. Mă săturasem și am vrut să îi arăt asta. Nu regret și aș face-o din nou dacă ar trebui. Oricum, nu aș fi primit banii, așa am vrut să mă asigur că va trebui să plătească pentru a șterge mesajul”, a spus zugravul.

Pe de altă parte, clientul neagă versiunea zugravului și susține că avea de gând să-i plătească întreaga sumă, dacă ar fi terminat lucrarea asupra căreia au convenit. Acum intenționează să îl dea în judecată pe Reeves și susține că mesajul lăsat de acesta pe fațada clădirii nu îl deranjează deloc.

„Am vorbit cu poliția și vor căuta să-l aresteze. Va fi acuzat de distrugere. Nu înțeleg de ce ți-ai pierde vremea scriind o asemenea prostie în loc să-ți faci treaba și s-o termini în timpul acela”, le-a spus Taylor reporterilor.

Foto: SWNS

Poliția din Derbyshire a confirmat că a primit o sesizare cu privire la o clădire cu un mesaj pictat pe fațadă și a afirmat că intenționează să ia legătura cu părțile implicate pentru a rezolva conflictul.


Articol interesant? Dă-l mai departe!

Citește în continuare

Lasă un comentariu