Un câine de la adăpost a fost respins la adopție din cauza sprâncenelor sale perfect arcuite

Betty, o cățelușă în vârstă de cinci luni găsită la periferia orașului Bratsk, în Rusia, și plasată într-un adăpost local, a fost respinsă de mai multe familii care voiau să adopte un animal din cauza aspectului ei neobișnuit.

Când îngrijitorii de la Dobrie Ruki („Mâini bune”) au văzut pentru prima dată sprâncenele negre ale lui Betty, au fost convinși că cineva făcuse o glumă proastă cu bietul animal, pictându-i-le pe față.

Îngrijitorii au crezut că sprâncenele lui Betty erau pictate. Foto: Instagram

Au spălat câinele, dar, cum sprâncenele tot nu au dispărut, și-au dat seama că animalul venise pe lume cu ele. Este vorba de un caz unic de pigmentație naturală, scrie Metro, citând ziarul local BST Bratsk.

„Este un caz de pigmentare a părului care nu depinde de rasa câinelui. La fel ca în cazul semnelor din naștere, s-ar putea estompa în timp, însă nu o să dispară niciodată”, a declarat pentru BST Bratsk Nadejda Grozețkaia.

„Lucrez de mult timp la adăpost și nu am mai văzut așa ceva”, a adăugat Olesea Novopolțeva, voluntar la Dobrie Ruki.

S-ar spune că un câine cu un aspect atât de deosebit precum Betty ar fi foarte căutat pentru adopție, însă sprâncenele ei arcuite sperie oamenii și nimeni nu a dorit să o adopte.

Inițial, Betty a fost botezată Frida, după celebra cântăreață din Mexic. Foto: Instagram

Din fericire, cei de la adăpost nu au renunțat, și, după ce au postat fotografii cu Betty pe platformele sociale, au reușit, totuși, să-i găsească un proprietar.

„Am plâns când am văzut o postare cu ea și m-am hotărât că va deveni câinele meu. Am botezat-o Betty și este incredibil de inteligentă, deja s-a și împrietenit cu pisica mea în vârstă de 17 ani”, spune Oksana, proprietara câinelui.

După ce fotografii cu cățelușa – numită inițial Frida, după pictorița mexicană Frida Kahlo de Rivera, care avea niște sprâncene groase, celebre – au fost postate online, au devenit cu repeziciune virale pe platformele sociale.

Oamenii nu se mai săturau de aspectul ei unic și acum va apărea pe un canal național de televiziune din Rusia. Poți urmări aventurile „sprâncenate” ale lui Betty pe Instagram, unde are deja peste 3.500 de fani.


Distribuie:

Citește în continuare

Abonează-te gratuit la newsletter și vei primi în fiecare dimineață pe email cele mai interesante articole, filme și recomandări.
Fii fără grijă, nu facem spam.
>