Un bărbat urinează „aproape zilnic” pe mormântul fostei soții, de care a divorțat în urmă cu 48 de ani

Un bărbat din New Jersey își urăște atât de mult fosta soție, de care a divorțat în urmă cu aproape cinci decenii, încât se duce la cimitir aproape în fiecare zi doar ca să urineze pe mormântul ei.

Această poveste șocantă a fost făcută publică recent de americanul Michael Murphy, în vârstă de 43 de ani, care a folosit camere video ascunse pentru a-l prinde pe vinovat în flagrant, după ce a găsit urme de urină și pungi cu fecale ori de câte ori a vizitat locul de veci al mamei sale, situat în cimitirul Bisericii Reformate Tappan din New York.

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Imaginile surprinse de camerele de filmat arată vârstnic care vizitează mormântul aproape în fiecare zi dis-de-dimineață, în jurul orei 6, și își face nevoile pe o piatră funerară.

Ulterior, acesta a fost identificat ca fiind fostul soț al răposatei, de care femeia divorțase în urmă cu 48 de ani și cu care nu a mai luat legătura din 1976.

„Un bărbat din comitatul Bergen, New Jersey, a lăsat saci cu fecale și urină pe piatra de mormânt a mamei mele aproape în fiecare dimineață, ajutat și de actuala lui soție. Avem dovezi de săptămâni și luni de zile. A fost raportat la poliție și la televiziunile de știri. Nimeni din familia mea nu a mai avut contact cu el din 1976”, a scris Michael Murphy pe profilul său de Facebook.

Mama lui Michael, Linda Louise Torello, a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp cu bărbatul prins în flagrant, dar s-a certat cu el când a rămas însărcinată, iar bărbatul nu a vrut să-și asume responsabilitatea pentru copil.

De atunci, bărbatul i-a purtat pică femeii…

Foto: FreeImages.com
Foto: FreeImages.com

„Nu știm cum a găsit locul de veci al mamei mele, dar asta se trage de la o problemă de acum aproape 50 de ani. Rugați-vă pentru noi! Vă mulțumesc și vă rugăm să distribuiți acest mesaj”, a scris fiul Lindei în postarea lui de pe Facebook.

Michael și sora sa au cerut permisiunea administrației cimitirului pentru a instala camerele ascunse, în speranța de a-l prinde pe vinovat în flagrant, după ce au descoperit aproape zilnic urme de urină și pungi cu fecale la mormântul mamei lor.

Imaginile surprinse au dezvăluit, de asemenea, că bărbatul era aproape întotdeauna însoțit de actuala lui soție, ceea ce face ca fapta să fie și mai dubioasă.

După ce poliția a afirmat că nu poate lua nicio măsură împotriva cuiva care își face zilnic nevoile fiziologice într-un cimitir, Michael Murphy le-a spus reporterilor că va depune o plângere împotriva individului pentru „profanare de morminte”.

Ți-a plăcut articolul? Dă-l mai departe!

Test de Cultură Generală #11 - Sex (20 de Întrebări)

Urmărește-ne pe Facebook

Zilnic, episoade noi din serialul Astăzi în istorie, plus curiozități fascinante din toate domeniile!

Lasă un comentariu