Testul memoriei – Poți identifica momentele istorice din aceste 11 fotografii celebre?

Secolul XX a fost o perioadă unică și zbuciumată. A fost un veac plin de evenimente de amploare fără egal, clipe care au schimbat dramatic viețile tuturor.

Una dintre cele mai importante schimbări a fost evoluția aparatului de fotografiat, cu ajutorul căruia am reușit să imortalizăm momentele-cheie ale istoriei în desfășurare.

În cadrul acestui test, trebuie să privești 11 fotografii istorice din secolul XX și să răspunzi la întrebări. Poți să identifici momentele emblematice surprinse aceste imagini celebre?

Răspunde cu atenție: odată ce ai selectat o variantă, aceasta nu mai poate fi schimbată. Succes!


Articol interesant? Dă-l mai departe!

Citește în continuare

11 comentarii la „Testul memoriei – Poți identifica momentele istorice din aceste 11 fotografii celebre?”

  • Când selectați un răspuns, acesta își schimbă automat culoarea în roșu (incorect) sau verde (corect), astfel că vă puteți da seama unde greșiți la fiecare întrebare în parte.

   Răspunde
   • Aveti dreptate , dar cum spuneam in alt comentariu , tine prea putin acel raspuns si nici nu se vede indeajuns , incat sa poti vedea raspunsul corect .

 1. Probabil mai am „niste lectii” de facut. Dar 70% din intrebari nu au nicio legatura cu asa zisa cultura generala. Calugar budist, copii asiatici etc.?!

  Răspunde
 2. Cunosc si eu fotografia care a facut inconjurul lumii cu fetita arsa cu napalm (bombe cu fosfor alb), aruncate asupra populatiei civile din Vietnam de catre TERORISTII LUMII , AMERICANII ! Nicidecum nu sunt copii evacuati de ingerasii susmentionati…

  Răspunde
 3. E aparent un test de memorie !
  Alegeti intre perspicacitatea si intuitie care este #1?
  Alegerea mea : intuitie , perspicacitate si ….memorie .
  Gresesc ?

  Răspunde

Lasă un comentariu