Test de personalitate – Te vezi și tu așa cum te văd ceilalți?

Iată un test de personalitate care te-ar putea ajuta să înțelegi mai bine trăsăturile care te definesc. Cu toții avem o imagine mentală despre noi înșine. Dar cât de apropiată este această percepție de felul în care oamenii ne văd cu adevărat?

Parcurge acest test de personalitate răspunzând la zece întrebări simple despre tine și vei înțelege mai bine cum ești cu adevărat și cum te privesc ceilalți.


Distribuie:

Citește în continuare

Abonează-te gratuit la newsletter și vei primi în fiecare dimineață pe email cele mai interesante articole, filme și recomandări.
Fii fără grijă, nu facem spam.

6 comentarii la „Test de personalitate – Te vezi și tu așa cum te văd ceilalți?”

 1. de la prima intrebare NU AM RASPUNSUL MEU.
  EU SUNT DINAMICA IN PERMANENTA ; daca sunt lasata in pace si NIMENI NU VINE SA MA DERANJEZE;
  daca nu am instalatii de la vecini care sa formeze unde electromagnetice in apartamentul meu, unde CREATE ARTIFICIAL de AEXPERTISE asociatie de familie NARDA in complicitate cu alti nemernici, si din pacate si cu romani si cu unguri din Romania; care nu au nici un interes sa munceasca ci sa se distreze mai degraba, cind pe lume exista oameni ce crapa de foame;
  cind munceam eram intr o permanenta dinamica si puteam sa incep o misiune la orice ora din zi sau din noapte;
  am incercat si ASA A FOST SI INCA ASA ESTE .
  asta asa ca sa fie o explicatie mai serioasa, dv celor care traficati creiere aici si prin alte parti.
  cordial
  buzea zarnescu
  nu m ar mira sa primpesc in raspuns un SIKTIR(ca de obicei)!

  Răspunde
 2. Interesant acest test dar a ieșit prea bine și cred că este ”aranjat”. Nu am înțeles mare lucru din comentariile anterioare dar cred că n-am pierdut prea mult. Vă apreciez pe voi cei de la Incredibilia, dar asta o fac de multă vreme și nici nu sunt singurul, lucru care este foarte bun, zic tot eu. În rest, numai de bine la toată lumea!

  Răspunde

Lasă un comentariu