13 tatuaje 3D excepționale, care te vor lăsa fără cuvinte

Pe măsură ce tatuajele au devenit acceptate în societate, numărul saloanelor de specialitate a explodat. Pentru a rămâne competitivi, creatorii de tatuaje au fost nevoiți să vină constant cu ceva nou.

Modele originale, culori surprinzătoare și tatuaje 3D – asta oferă saloanele moderne care se respectă. Îți prezentăm mai jos o listă a celor mai reușite tatuaje 3D, care demonstrează – dacă mai era nevoie – că și tatuajul este o formă de artă.

1. Creatura de sub pielea ta

Tatuaje 3D - 01

Când vezi această imagine, ai impresia că un extraterestru stă să iasă de sub pielea antebrațului. Fermoarul a fost realizat foarte bine, iar efectele de încrețire de lângă el adaugă un plus de realism imaginii. Alături de umbre, ele te conving că o creatură malefică iese din braț.

2. Tatuaje 3D – Lemn sculptat

Tatuaje 3D - 02

Sculptura în lemn este destul de dificilă. A crea pe piele iluzia unei sculpturi în lemn părea imposibil, până acum. Combinația de culori închise și deschise, precum și talentul extraordinar al acestui artist fac să pară că această femeie are piciorul sculptat.

3. Cyborg-ul

Tatuaje 3D - 03

Articolul continuă mai jos

Abonează-te gratuit la newsletter și vei primi zilnic pe email cele mai interesante articole, filme și recomandări!

Click pentru abonare ▸

Fii fără grijă, nu facem spam.

Farmecul tatuajelor 3D este faptul că pot transforma un desen în realitate. Spre exemplu, în acest caz, e greu de crezut că ai de-a face cu un tatuaj și nu cu brațul unui cyborg.

Folosind portocaliul, artistul a reușit să ofere multă adâncime brațului de metal. De asemenea, detaliile de la încheietura umărului și de pe piept sunt absolut uimitoare.

4. Un fluture pe umărul ei

Tatuaje 3D - 04

Acest fluture tatuat este uimitor datorită unghiurilor și umbrelor care îi conferă aspectul 3D. Majoritatea artiștilor se chinuie să obțină aceste efecte pe un suport convențional, darămite pe piele.

Umbrele, dar și tonurile de roz de pe aripile fluturelui sunt foarte reușite, iar fluturele pare real.

5. E tare de cap.

Tatuaje 3D - 05

Iată un alt exemplu din lista noastră de tatuaje 3D. Acest tatuaj uimitor are două straturi. Primul face să pară că pielea capului s-a crăpat, iar al doilea reprezintă un zid de cărămidă.

Pentru a părea cât mai real, zidul este lucrat în detaliu, iar pe alocuri are decolorări. Deși arată foarte realist, acesta este un tatuaj pe care doar cei mai excentrici ar avea curajul să-l poarte.

6. Tatuaje 3D – Pixul de la ureche

Tatuaje 3D - 06

Probabil că acestui tip îi place să deseneze sau să scrie și vrea ca întreaga lume să afle asta. Dar partea cea mai impresionantă a acestui tatuaj este că pixul aruncă o umbră, dându-i un aspect realist. Totuși, nu credem că lumea va da năvală în saloane pentru a-și face un astfel de tatuaj…

7. Mâna cu ochi

Tatuaje 3D - 07

Acest tatuaj are ceva înspăimântător și frumos în același timp. Ochii fetei par să te urmărească oriunde ai merge și te bântuie prin profunzimea lor.

8. Tatuaje 3D – Șireturi pe laba piciorului

Tatuaje 3D - 08

Ar trebui să umbli desculț sau în șlapi pentru ca oamenii să admire aceste șireturi tatuate pe picior. Și ar trebui să fii excentric pentru a purta un asemenea tatuaj.

Totuși, trebuie să-l felicităm pe autorul lui pentru efectul de adâncime obținut în jurul inelelor șireturilor printr-o serie de umbre.

9. Nasturii de pe burtă

Tatuaje 3D - 09

Care e cea mai bună cale de a distrage atenția de la o burtă mare? Fă-ți pe ea un tatuaj care să înfățișeze o cămașă cu nasturi! Detaliile, porțiunea neagră și cusăturile sunt absolut uimitoare!

10. Fața din braț

Tatuaje 3D - 10

Acest tatuaj poate fi inclus în categoria „opere de artă”. La fel ca în cazul tatuajului cu zidul de cărămidă, detaliile acestui tatuaj 3D sunt uimitoare. Artistul a reușit să creeze iluzia de ”piele ruptă”, iar fața are un aspect neliniștitor de realist, mai ales cu acea umbră de sub bărbie.

11. Rânjetul pisicii de Cheshire

Tatuaje 3D - 11

Unii preferă tatuaje 3D inspirate din cărți, așa cum este cazul acestei persoane, care a ales un tatuaj cu pisica de Cheshire, din „Alice în țara minunilor”.

Pisica pare că devorează omul din interior spre exterior, putându-se vedea carnea sfâșiată și coastele rupte. Dincolo de ele, te privește cu ochi siniștri pisica de Cheshire, iar binecunoscutul rânjet îți îngheață sângele în vene.

12. Ai o gheară pe picior

Tatuaje 3D - 12

Tot pentru cei excentrici este și acest model de tatuaj 3D. Prin culori și umbre, artistul a reușit să creeze impresia că un tigru și-a lăsat amprenta pe piciorul bărbatului. Tăieturile, crăpăturile și umbrele creează o imagine extrem de realistă.

13. Extraterestrul dinăuntru

Tatuaje 3D - 13

Acest tatuaj este subtil, dar tocmai asta îl face și mai sinistru. Fără a folosi cerneală neagră, artistul a reușit să creeze impresia că un extraterestru își forțează ieșirea din pieptul acestui bărbat.


Distribuie:

Citește în continuare

6 comentarii la „13 tatuaje 3D excepționale, care te vor lăsa fără cuvinte”

  1. CINSTE ARTISTILOR! În ceea ce priveste individul care apelează la saloanele specializate in tatuaje, sunt reticentă. Nu sunt conservatoare, accept realitatea si multitudinea de atitudini, gandiri, culturi si religii, toate acestea bazate pe tatuaje.
    Motivația acceptată în unanimitate este FRUMOSUL.

    Răspunde

Lasă un comentariu