La un an după nuntă, această femeie se îmbracă tot în rochia de mireasă

Hotărâtă să-și amortizeze costurile după ce a cheltuit 1.000 de dolari pe rochia de mireasă, o femeie din Australia poartă rochia în fiecare zi, la un an după nuntă. Se îmbracă „în mireasă” indiferent de ocazie – când face curățenie prin casă, când face sport, și chiar și atunci când taie lemne.

În 2016, Tammy Hall, în vârstă de 43 de ani, a adoptat ceea ce ea numește „un stil de viață anti-risipă”, după ce, în urma unei călătorii în India, și-a dat seama cât de mult consumă oamenii din ziua de astăzi.

Rugby
Tammy Hall, la un meci de rugby, îmbrăcată în deja celebra rochie. Foto: Facebook / TammyHalll

După ce s-a întors acasă, în Adelaide, femeia și-a jurat să nu cumpere îmbrăcăminte și încălțăminte nouă timp de un an. Până la un punct, interdicția pe care și-a impus-o s-a dovedit ușor de respectat.

Taie lemne în rochie de mireasă

Însă, în 2018, pe măsură ce se apropia ziua nunții, femeia s-a confruntat cu o mare dilemă. Voia să arate bine în cea mai importantă zi a vieții ei – însă cum putea să justifice faptul că trebuia să cheltuiască atât de mulți bani pe o rochie pe care avea s-o poarte doar o zi?

Pentru a nu încălca angajamentul pe care și l-a luat, tânăra a luat o decizie neobișnuită.

„Am hotărât că, dacă aveam să cumpăr o rochie, aveam să o port de mai multe ori”, a declarat Tammy pentru cotidianul britanic The Sun.

Așa a ajuns australianca să poarte rochia cu orice ocazie, inclusiv când juca baschet cu prietenii, la pescuit sau în drumeții.

Tammy Hall 02
Nicio activitate nu e atât de dificilă încât Tammy să nu o poată face îmbrăcată în rochia de mireasă. Foto: thesun.co.uk

„Prima dată când am purtat-o după nuntă a fost cu ocazia alegerilor federale de la începutul anului 2019. De atunci, am purtat-o în multe alte locuri. A fost amuzant mai ales s-o port într-un tren plin de navetiști, în timp ce găteam gătesc sau făceam curățenie în casă, la meciuri de fotbal, la sală și chiar și atunci când tăiam lemne”, a adăugat femeia în vârstă de 43 de ani.

Tammy a spus că i s-a întâmplat ca oamenii să o privească ciudat, dar nu a primit comentarii negative, poate și datorită faptului că rochia nu este extravagantă sau pentru că oamenii sunt prea rezervați pentru a-i spune ceva.

Purtarea rochiei de mai multe ori a fost cea mai bună modalitate prin care a reușit să-i amortizeze costul. Australianca plănuiește să poarte rochia de mireasă într-o călătorie pe care o va face vara viitoare în Islanda.


Tammy Hall nu este singura care duce vestimentația „pe culmile disperării”. Iată 13 oameni care au înțeles moda total greșit.


Articol interesant? Dă-l mai departe!

Citește în continuare

Alte articole interesante

Lasă un comentariu