Ce „farsă bolnavă” a fost asta? Simulacrul de sacrificiu uman de la sediul CERN

Organizația Europeană de Cercetări Nucleare (cunoscută mai simplu drept CERN) este una dintre cele mai prestigioase instituții științifice din lume. Cel mai celebru țel al său este căutarea așa-numitei „particule a lui Dumnezeu”.

Simplificând la maximum, am putea spune că acest efort de cercetare înseamnă descompunerea materiei în etape succesive, până când se ajunge la cea mai mică particulă subatomică, la „cărămida” ce stă la baza tuturor lucrurilor.

În vara anului 2016, CERN s-a aflat în atenția întregii lumi dintr-un motiv cât se poate de bizar: în incinta laboratorului din Geneva s-a petrecut ceea ce poate fi descris drept „un simulacru de sacrificiu uman”, în fața statuii zeului hindus Shiva.

Totul a fost înregistrat video de la fereastra unui birou al laboratorului. Potrivit reprezentanților CERN, ritualul a fost o farsă pusă la punct de „cercetători neidentificați”.

Înainte de a citi mai departe articolul, îți recomandăm să vizionezi videoclipul (mai jos). Este scurt, bizar și vorbește de la sine despre presupusul ritual.

Dacă acest „ritual ocult” a fost într-adevăr o „farsă bolnavă” – așa cum susțin oficialii CERN, care a fost motivația din spatele său? O purtătoare de cuvânt a CERN a explicat că acest ritual a avut loc fără permisiunea CERN și că organizația investighează acest incident.

Acest clip conține un lung șir de evenimente bizare legate de CERN și de Large Hadron Collider-ul de acolo (cel mai mare accelerator de particule din lume). Au existat multe speculații despre lucrurile care au loc în spatele porților închise și din acest motiv această filmare este cu atât mai sinistră.

Sunt atât de multe întrebări fără răspuns legate de această filmare, însă îți prezentăm zece lucruri pe care le știm în acest moment.

După doi ani, încă nu este clar ce s-a întâmplat la CERN

Shiva-Nataraja-CERN_compressed
Statuia „Shiva Nataraja” din incinta CERN a fost donată instituției de către guvernul indian. Statuia a fost dezvelită la 18 iunie 2004

1. Opt persoane în robe negre și o femeie au fost implicate în acest simulacru de sacrificiu uman. Faptul că cele opt persoane purtau robe negre înseamnă că se dorea ca totul să pară un ritual ocult.

2. Ritualul s-a desfășurat lângă statuia zeului hindus Shiva, care se află la intrarea în CERN. În mitologia hindusă, Shiva este „zeul distrugerii” și acest loc a fost ales în mod intenționat.

3. În timpul ritualului, o femeie pășește în mijlocul grupului, își dă jos roba și se întinde de bunăvoie pe pământ.

4. Apoi, unul dintre oamenii în robe negre scoate ceea ce pare a fi un cuțit și îl coboară către femeie, ca și cum ar înjunghia-o. Aici, filmarea se sfârșește (cel ce filmează lasă impresia că este speriat de cele înregistrate și începe să alerge, cu camera încă pornită).

5. În mod oficial, CERN a numit acest ritual „o ficțiune” și oficialii au declarat că totul a fost făcut fără permisiunea sau știința lor.

cern sacrificiu uman_compressed
Captură foto din clipul ce prezintă simulacrul de sacrificiu uman: femeia dezbrăcată se culcă pe pământ, în fața persoanelor ce poartă robe negre

„Imaginile filmate de la fereastra unei clădiri din apropiere sunt o operă de ficțiune care prezintă o scenă neobișnuită. Aceste scene au fost filmate pe proprietatea noastră, însă fără permisiunea oficială a CEN”, a declarat o purtătoare de cuvânt a CERN pentru agenția de presă AFP.

6. Se pare că CERN știe cu exactitate cine sunt cei implicați, fiindcă purtătoarea de cuvânt a afirmat că organizația „urează bun venit în fiecare an miilor de pasionați de știință și uneori, unii duc umorul prea departe” și că „cei responsabili de farsă aveau insigne de acces”.

Dacă lucrurile stau așa, de ce identitatea lor este păstrată secretă?

7. În primăvara lui 2016, la CERN mai fusese filmat – de data aceasta, cu permisiunea oficialilor – un bizar „dans al distrugerii”. Poți viziona videoclipul aici. Mulți observatori au speculat atunci că „dansul distrugerii” conținea cel puțin câteva elemente oculte.

8. Poliția din Geneva știe despre acest incident, dar nu a fost implicată în investigații.

9. Un argument în favoarea teoriei că este vorba despre un simulacru de ritual este faptul că filmarea era „prea bine realizată”. Oamenii în robe negre au intrat în curte exact atunci când a început filmarea și, deși era noapte, au ales un loc bine iluminat, astfel încât persoana care filma ritualul să obțină câteva cadre bune.

6-CERN-LHC-location_compressed
Așezat pe granița franco-elvețiană, CERN este unul dintre cele mai mari centre de cercetare din lume

Filmarea se termină abrupt și nu putem vedea dacă femeia „înjunghiată” sângerează sau nu. Deci, există motive pentru a pune la îndoială motivația și autenticitatea celor întâmplate.

10. Acest incident a atras și mai mult atenția asupra CERN și rumoarea din jurul Large Hadron Collider-ului continuă să crească. De fapt, acceleratoarele de particule care deschid „uși” sau „porți stelare” către alte dimensiuni au apărut până și printre jucăriile pentru copii.

În cele din urmă, probabil că ritualul ocult care tocmai a fost filmat la CERN a fost fals. Dar asta nu schimbă faptul că acolo se întâmplă lucruri foarte, foarte ciudate…

Resurse suplimentare:


În continuare, citește despre cel mai mare sacrificiu de copii descoperit vreodată, apoi descoperă 7 ritualuri religioase ciudate, practicate în jurul lumii.


Articol interesant? Dă-l mai departe!

Citește în continuare

Alte articole interesante

2 comentarii la „Ce „farsă bolnavă” a fost asta? Simulacrul de sacrificiu uman de la sediul CERN”

  1. Da, intr-adevar exista grupuri foarte bine secretizate care sacrifica animale si oameni la Demoni. Imaginea Zeului Shiva este doar de fatada, acolo s-a intentionat sa fie simulat un sacrificiu catre Demoni. Chestiile astea se cheama tribalisme. Arata cat de bolnava e lumea in care traim. Sa continue sa sacrifice la Demoni, aceiasi demoni care le-au stricat ADN-ul, de asta si nebunia……. Nu am indoieli ca acest ”CERN” e altceva decat o porcarie la o dimensiune si cost enorm. Problema este ca-i primesc pe acolo pe toti boschetarii din familii extrem de bogate si secte obscure sa-si faca ritualurile abjecte. Am mai spus-o si e de datoria mea s-o repet, lumea se duce de rapa repede……

    Răspunde
  2. Am mai citit despre „ritualul” de la CERN. E foarte ciudat totul, incepand cu decizia de a planta statuia lui Shiva acolo (de ce tocmai Shiva?) si terminand cu filmarea: adica te hotarasti sa filmezi pur si simplu curtea interioara, fara nicio intentie deosebita, apoi, ca prin minune, apar participantii la ritual acolo? Filmezi aiurea si te trezesti cu ceva special? Pentru ca autorul filmarii se mira fara echivoc de ce apare. Si se sperie intr-un moment foarte convenabil, la timp ca sa nu se vada asa-zisa executie. Nu stiu ce sa zic. Oricum, CERN e foarte suspecta…
    Multumesc pentru articol!

    Răspunde

Lasă un comentariu