Un indian s-a îmbrăcat în astronaut ca să atragă atenția asupra „craterelor” din drum

Un artist indian a găsit o modalitate ingenioasă și amuzantă de a atrage atenția asupra stării deplorabile a drumurilor din orașul Bangalore: s-a îmbrăcat într-un costum de astronaut și s-a filmat plimbându-se printre „craterele” din cauza cărora străzile arată ca suprafața Lunii.

Baadal Nanjundaswamy este cunoscut pentru că reușește să atragă atenția tuturor asupra unor probleme de interes public, cum ar fi starea proastă a drumurilor. Însă ultimul său proiect a fost cel mai popular de până acum, relatează 20minutos.

Artistul indian a reușit să atragă imediat atenția publicului, iar autoritățile au intervenit în scurt timp. Foto: Facebook/Baadal Nanjundaswamy

Pentru a atrage atenția asupra unui drum plin de gropi din Bangalore, artistul indian s-a îmbrăcat în costum de astronaut.

Apoi, cineva l-a filmat când pășea printre craterele mari, în timp ce mașinile și ricșele treceau pe lângă „cosmonaut”.

Artistul a postat filmarea pe platformele sociale, unde a devenit imediat virală. Numărul artistului și-a atins scopul și mii de oameni au folosit internetul pentru a-i lăuda inițiativa și pentru a se plânge de starea proastă a drumurilor.

Baadal a avut ideea de a trimite filmarea și autorităților indiene, așa că acestea au fost nevoite să răspundă nemulțumirilor publicului.

La numai 24 de ore de la postarea filmării, muncitorii erau deja ocupați cu astuparea craterelor de pe șoseaua Tunganagar, iar artistul a fost printre primii care le-a mulțumit pentru reacția lor promptă.

Baadal Nanjundaswamy este cunoscut pentru lucrările sale care aduc în centrul atenției problemele comunității. Foto: Facebook/Baadal Nanjundaswamy

„Gropile din asfalt au fost astupate. Am răspuns cât mai repede posibil la plângerea artistului”, a afirmat un purtător de cuvânt al autorităților din Bangalore.

Înainte de acest moment, artistul a mai atras atenția asupra numărului mare de gropi din orașul său încorporându-le în lucrările sale de artă stradală impresionante.


Articol interesant? Dă-l mai departe!

Citește în continuare

Alte articole interesante

Un comentariu la „Un indian s-a îmbrăcat în astronaut ca să atragă atenția asupra „craterelor” din drum”

  1. La noi, și Iohannis dacă s-ar îmbrăca așa și ar atrage atenția asupra drumurilor din România, ăștia, a doua zi, ar face gropile și mai mari. pentru ca data viitoare, Iohannis, să cadă DIRECT în groapă. Adică ”l-ar ajuta” puțin, nicidecum să repare ceva…

    Răspunde

Lasă un comentariu