Un mecanic auto s-a deghizat în mama sa de 60 de ani ca să ia examenul auto pentru ea

Un brazilian de 43 de ani a fost prins recent că s-a prezentat la un examen la școala de șoferi deghizat în femeie, în încercarea de a o ajuta pe mama lui, în vârstă de 60 de ani, să obțină permisul de conducere.

După ce Maria, mama lui Heitor Schiave, a căzut la examenul de șofer de trei ori, fiul său, mecanic auto, s-a gândit că era timpul să facă ceva ca să o ajute.

Costumația „doamnei” Heitor Schiave a atras atenția examinatorilor. Foto: Foto: Divulgação / PM

Gândindu-se că sfaturile nu erau de ajuns, fiul iubitor s-a hotărât să se deghizeze în femeie și să treacă examenul în locul mamei. Și-a pus machiaj și ochelari, a făcut rost de o perucă albă, s-a îmbrăcat într-o bluză colorată și o fustă lungă și a încercat să imite vocea mamei lui cât mai bine posibil.

Din păcate, nu s-a deghizat atât de convingător pe cât ar fi vrut.

„A încercat să fie cât de natural posibil. A purtat mult machiaj, avea unghiile vopsite și purta bijuterii de femeie. Însă nu a putut să facă mare lucru în privința asemănării lui cu fotografia mamei din actele ei de identitate, care nu era tocmai frapantă”, a declarat instructorul Aline Mendonca pentru Globo G1.

Mendonca a observat că „bătrâna” care stătea lângă ea în mașină nu semăna cu femeia din fotografie, așa că a anunțat poliția. Heitor a fost arestat și acuzat de înșelăciune și de folosirea abuzivă a identității altei persoane.

Foto: Foto: Divulgação / PM

Mai târziu, bărbatul a mărturisit că a încercat să treacă drept mama lui „din dragoste pentru ea”.

„A mărturisit deja. A recunoscut că este fiul femeii respective, încercând să treacă drept mama lui pentru ca aceasta să ia permisul de conducere”, le-a spus Mendonca reporterilor.

Fiul iubitor a spus că mama lui era plecată din localitate și că nu știa despre planul lui de a o ajuta să-și ia carnetul. Povestea a devenit rapid virală pe platformele sociale braziliene și reacțiile față de gestul lui Heitor au fost diferite.

Unii spun că infracțiunea e infracțiune, oricare ar fi motivul ei, însă mulți oameni au lăudat acțiunea mecanicului. Alții, în schimb, au spus că nu ar trebui să fie pedepsit pentru că a încercat să-și ajute mama.


Alte articole interesante, cu subiecte similare:


Articol interesant? Dă-l mai departe!

Citește în continuare

Alte articole interesante

Lasă un comentariu