„Regele Playboy” din Indonezia: Bărbatul însurat de 87 de ori cu 46 de femei

Un fermier indonezian în vârstă de 61 de ani a fost supranumit „Regele Playboy” al țării, după ce s-a aflat că intenționează să se căsătorească pentru a 88-a oară.

Kaan este un crescător de orez care locuiește în Java de Vest, în Indonezia, și are o poveste foarte interesantă. El s-a căsătorit în total de 87 de ori de-a lungul vieții sale, iar acum se pregătește pentru a 88-a nuntă, cu una dintre fostele sale soții.

Foto: Freepik.com
Foto: Freepik.com

Regele Playboy, așa cum l-a supranumit presa indoneziană pe Kaan, a devenit celebru după ce și-a spus povestea unui youtuber al cărui videoclip a devenit rapid viral, atrăgând atenția mai multor agenții de presă care i-au dat de urmă bărbatului și l-au intervievat la el acasă, în satul Cipeundeuy.

Deși inițial a refuzat să dea interviuri, vizitele constante ale reporterilor de știri l-au făcut în cele din urmă să se răzgândească.

Bărbatul indonezian susține că s-a căsătorit pentru prima dată la vârsta de 14 ani cu o fată cu doi ani mai mare decât el. Căsătoria lor a durat doar doi ani, dar asta nu l-a împiedicat să își găsească o nouă soție, apoi alta, și așa mai departe.

Întrebat de ce a continuat să se recăsătorească, bătrânul iubăreț a spus că a făcut-o pentru că le respecta pe femei și nu a vrut să le ofere niște simple aventuri.

Așa că, chiar dacă relațiile durau doar o lună sau chiar o săptămână, întotdeauna le cerea în căsătorie.

„Motivul este că nu am vrut să mă joc cu sentimentele femeilor. Decât să comit o imoralitate, mai bine mă căsătoresc”, a declarat Kaan.

Dintre cele 87 de căsătorii, doar 40 au fost înregistrate la oficiul de stare civilă; celelalte au fost pecetluite doar informal, prin nunți tradiționale. De asemenea, nu a divorțat de fiecare dată când s-a recăsătorit.

Pentru că unele dintre cele 46 de femei cu care s-a căsătorit nu au vrut să divorțeze, bărbatul pur și simplu s-a recăsătorit, astfel că, în unele momente din viață, a avut două sau chiar trei soții în același timp.

Cea mai lungă căsătorie a lui Kaan a durat 14 ani, dar multe dintre celelalte mariajele ale sale au fost mai scurte, unele de doar o lună sau două, iar una de numai o săptămână.

Fermierul indonezian a fost căsătorit de 87 de ori, însă cu doar 46 de femei, pentru că cu unele dintre ele s-a căsătorit de trei sau patru ori. De fapt, următoarea sa nuntă, a 88-a, va fi cu fosta sa soție din cea de-a 86-a căsătorie.

Se pare că femeia nu l-a putut uita și nici el nu a putut să-i refuze avansurile.

„Deși a trecut mult timp de când ne-am despărțit, dragostea dintre noi este încă puternică”, a declarat Kaan, adăugând că mariajul lor anterior a durat doar patru luni.

Ți-a plăcut articolul? Dă-l mai departe!

Test de Cultură Generală #11 - Sex (20 de Întrebări)

Urmărește-ne pe Facebook

Zilnic, episoade noi din serialul Astăzi în istorie, plus curiozități fascinante din toate domeniile!

Lasă un comentariu