Raportul NASA despre Fenomenele Aeriene Neidentificate: Ce au descoperit experții?

Raportul NASA despre Fenomenele Aeriene Neidentificate: Ce au descoperit experții?

Echipa formată de NASA pentru a studia Fenomenele Aeriene Neidentificate (UAP) este gata să-și prezinte descoperirile.

Agenția spațială americană a alcătuit un grup de experți în 2022 care să analizeze fenomenele aeriene neidentificate (UAP), o nouă denumire pentru OZN-uri ce include acum și obiectele sau evenimentele anormale din cer, apă sau spațiu ce nu pot fi identificate imediat. Agenția a subliniat că raportul echipei „nu este o analiză a observațiilor anterioare” cu fenomene aeriene neidentificate.

Urmărește LIVE raportul NASA despre Fenomene Aeriene Neidentificate!

Grupul NASA include 16 persoane, printre care și fostul astronaut Scott Kelly, mai mulți experți și un jurnalist din domeniul științific.

Echipa NASA a mai susținut o conferință cu publicul în luna mai. La acea întâlnire, grupul de experți a discutat modalități prin care datele pot fi colectate mai bine astfel încât să nu mai existe un mister în jurul fenomenelor aeriene neidentificate. O temă comună a ședinței a fost nevoie pentru informații mai multe și mai bune.

Subiectul acestor fenomene a fost intens discutat în ultimele luni, inclusiv în cadrul Guvernului federal. În iulie, doi foști piloți din Armata SUA au depus mărturie în Congres și au povestit că au avut incidente cu obiecte bizare în spațiul aerian american.

Guvernul SUA ascunde existența „unui program de inginerie inversă”

Un al treilea martor la acea audiere, fostul ofițer de informații din Pentagon și veteran al Forțelor Aeriene ale SUA David Grusch, a spus că Guvernul SUA ascunde existența „unui program de inginerie inversă” și că „agenți biologici au fost recuperați”. Grusch a clarificat că „agenți biologici” înseamnă ființe „non-umane”, potrivit Space.com.

Aceste afirmații contrazic declarațiile oficiale făcute de Pentagon, conform cărora nu au fost găsite „dovezi credibile de activitate extraterestră, tehnologie din altă lume sau obiecte ce sfidează legile cunoscute ale fizicii”.

Ți-a plăcut articolul? Dă-l mai departe!

Abonează-te gratuit la newsletter ca să primești săptămânal cele mai interesante articole, aplicații și cărți pe care le descoperim.

35 de Întrebări din Istorie, Mitologie și Tradiții

Urmărește-ne pe Facebook

Zilnic, episoade noi din serialul Astăzi în istorie, plus curiozități fascinante din toate domeniile!

Lasă un comentariu