O familie din Mexic a descoperit că motanul casei ducea o viață dublă, având un al doilea nume și alți proprietari

O familie din Mexic a descoperit recent că pisica ducea o viață dublă, adică avea o a doua casă, un nume diferit și alți proprietari la numai câteva blocuri distanță.

Pisicilor le place să fie independente, așa că, atunci când pisica Pixi lipsea de acasă mai mult decât de obicei, Mary Lore Bara presupunea că animalul vâna păsări pe acoperiș și trecea prin tot felul de aventuri pe străzile din Tamaulipas, Mexic.

Motanul „s-a dat de gol” venind acasă cu o zgardă nouă. Foto: Mary Lore Barra / Facebook

Nu și-a imaginat nicio clipă că Pixi își petrecea timpul cu o altă familie, ai cărei membri credeau și ei că sunt singurii proprietari ai animalului. Însă viața dublă a lui Pixi a ieșit accidental la iveală luna trecută, când pisica s-a întors în locuința familiei Bara purtând o zgardă nouă.

Într-o postare pe Facebook care a devenit virală, Mary a explicat că Pixi avea obiceiul să plece des de acasă în ultimii doi ani, dar a aflat unde mergea pisica numai luna trecută, când felina s-a întors acasă având la gât o zgardă nouă.

Bănuind că pisica era îngrijită de încă o familie, Mary a scris un bilet și l-a pus sub zgardă, după care a așteptat ca Pixi să se facă din nou dispărut.

„Numele lui este Pixi și cred că are două case, ha, ha!”, spunea biletul lui Mary.

Pixi/Huarache și una dintre stăpânele sale. Foto: Mary Lore Barra / Facebook

După o vreme, pisica s-a întors cu un bilet nou sub zgardă. Biletul spunea:

„Aici îl cheamă Huarache, se pare că chiar are două case, ha, ha. Salutări! Semnat: Ceilalți părinți ai pisicii.”

Astfel, Pixi a devenit singura formă de comunicare între cele două familii, care se pare că locuiesc în același cartier, la o distanță de câteva blocuri.

Cele două familii au început să schimbe mesaje folosind pisica drept mesager. Foto: Mary Lore Barra / Facebook

Cele două familii continuă să împartă pisica și păstrează legătura prin bilețele.  Povestea pisicii cu viață dublă a devenit virală pe platformele sociale, după ce Mary Lore Barra a postat pe Facebook întreaga istorie, alături de fotografii cu Pixi/Huarache și cu biletele schimbate cu cealaltă familie.


Dacă ți-a plăcut acest articol, citește și:

Ca să știi mai mult, citește „Super pisici. Poveștile adevărate ale unor feline extraordinare”

Emily, felina care a supraviețuit unei călătorii pe Atlantic, din America în Franța, închisă într-un container de marfă. Scarlett, mama curajoasă care a intrat de cinci ori într-o clădire în flăcări pentru a-și salva pisoii. Oscar, care prezice când urmează să moară un om, aducându-i consolare în ultimele ore.

Fie că testează limitele celor nouă vieți sau că demonstrează talente neobișnuite, pisicile sunt întotdeauna pline de surprize. În „Super pisici”, pregătește-te să faci cunoștință cu cele mai surprinzătoare mâțe observate vreodată.

Pe lângă cazurile reale pe care le are la bază, cartea include și alte informații și curiozități captivante și frapante despre viața acestor animale aparte, precum: al șaselea simț al pisicii și forța de prezicere a viitorului, mitul pisicilor negre, instinctele materne, mieunatul pisicii, aterizarea in picioare, vindecarea prin terapie cu pisici, inteligența felină vs. inteligența canină, moduri eficiente de a-ți stăpâni pisica și alte subiecte interesante.

„Super pisici. Poveștile adevărate ale unor feline extraordinare” se găsește cu reducere pe Cărturești, Elefant sau Libris.


Articol interesant? Dă-l mai departe!

Citește în continuare

Lasă un comentariu