fbpx

Liu Bolin, omul invizibil – „Cameleonul” care dispare în orice decor

Artistul chinez Liu Bolin este faimos pentru capacitatea sa de a se pierde în mediul înconjurător, în orice decor, folosindu-și imaginația la extrem. Liu Bolin stăpânește la perfecție arta camuflajului, ceea ce i-a atras porecla Omul Invizibil.

Liu Bolin este capabil să dispară în orice fel de peisaj – natural sau creat de mâna omului – și este atât de bun la ceea ce face, încât devine greu de identificat în toate fotografiile în care este protagonist.

omul invizibil

Este nevoie de câteva momente și, cu siguranță, de multă atenție pentru a vedea conturul imaginii acestui om-cameleon din China.

omul invizibil

Omul Invizibil își pictează trupul și se îmbracă într-un mod care îl ajută să „dispară“ în fundal.

omul invizibil

Există o multitudine de scene în care Liu Bolin se poate ascunde: printre frumusețile artistice din Italia, în minunata natură islandeză, în piețele din Beijing sau pe străzile din New York, în decorurile create de lumea modei și printre operele arhitecturale ale unui trecut celebru…

omul invizibil

Indiferent ce scenă își alege, Omul Invizibil pare mereu dornic să celebreze cele mai emblematice momente ale istoriei și locuri de pe Pământ.

omul invizibil

omul invizibil

omul invizibil

 

omul invizibil

Distribuie articolul:

Citește în continuare

Abonează-te la Incredibilia.ro

Fii fără grijă, nu facem spam.

Abonează-te la newsletter sau urmărește-ne pe Facebook, Instagram sau YouTube și vei primi zilnic cele mai interesante articole, filme și recomandări!

>