Liu Bolin, omul invizibil – „Cameleonul” care dispare în orice decor

Artistul chinez Liu Bolin este faimos pentru capacitatea sa de a se pierde în mediul înconjurător, în orice decor, folosindu-și imaginația la extrem. Liu Bolin stăpânește la perfecție arta camuflajului, ceea ce i-a atras porecla Omul Invizibil.

Liu Bolin este capabil să dispară în orice fel de peisaj – natural sau creat de mâna omului – și este atât de bun la ceea ce face, încât devine greu de identificat în toate fotografiile în care este protagonist.

omul invizibil

Este nevoie de câteva momente și, cu siguranță, de multă atenție pentru a vedea conturul imaginii acestui om-cameleon din China.

omul invizibil

Omul Invizibil își pictează trupul și se îmbracă într-un mod care îl ajută să „dispară“ în fundal.

omul invizibil

Există o multitudine de scene în care Liu Bolin se poate ascunde: printre frumusețile artistice din Italia, în minunata natură islandeză, în piețele din Beijing sau pe străzile din New York, în decorurile create de lumea modei și printre operele arhitecturale ale unui trecut celebru…

omul invizibil

Indiferent ce scenă își alege, Omul Invizibil pare mereu dornic să celebreze cele mai emblematice momente ale istoriei și locuri de pe Pământ.

omul invizibil

omul invizibil

omul invizibil

 

omul invizibil

Ca să știi mai mult, citește „100 de fotografii care au schimbat lumea”

O carte-album de colecție cu cele mai importante 100 de fotografii din istoria lumii și descrierea istoriei acestora. Momente mărețe din istorie imortalizate în 100 de fotografii! De la deschiderea mormântului faraonului Tutankhamon la primul zbor al fraților Wright, de la ciuperca atomică din Nagasaki la prima aterizare pe lună, cele 100 de fotografii marchează momentele cele mai importante din istoria omenirii. Acestea ne reamintesc nu numai că fotografia reține evenimentele majore din întreaga lume, dar și că este un mod de a aduce în atenția opiniei publice realitatea acestor evenimente. Această carte cu o realizare grafică de excepție ce include comentarii pentru fiecare imagine este pur și simplu de nelipsit din biblioteca ta.

„100 de fotografii care au schimbat lumea” se găsește cu reducere pe Cartepedia, Cărturești, Elefant sau Libris.


Articol interesant? Dă-l mai departe!

Citește în continuare

Alte articole interesante

Lasă un comentariu