VIDEO – Jamie Oliver – Cum ne otrăvim cu mâncare

Trăim o realitate dezastruoasă. Fast-food-ul a cucerit întreaga țară. Toţi ştim asta. Brandurile mari sunt printre cele mai importante, cele mai mari puteri din ţară. Supermarketurile, de asemenea.

În urmă cu 30 de ani, marea majoritate a mâncării era produsă în gospodării și era proaspătă. Acum, mai toată este procesată şi plină de tot felul de aditivi, ingrediente suplimentare, iar consecințele le trăim cu toții.

Dimensiunile enorme ale porțiilor sunt, evident, o mare, mare problemă. Etichetarea este o altă mare problemă. De fapt, etichetarea produselor alimentare este o ruşine.

Cum poţi spune despre ceva că are un conținut redus de grăsimi, când, de fapt, are foarte mult zahăr? Ilustrând situații incredibile din propriul său proiect antiobezitate, faimosul bucătar Jamie Oliver prezintă cele mai puternice argumente pentru care merită să luptăm cu toate armele în războiul împotriva ignoranței în domeniul alimentar.

Articole fascinante

  • […] Dacă aceste alimente sunt obținute cu cea mai mare grijă și atenție, la polul opus stau mâncărurile pe care majoritatea oamenilor le cumpără în mod frecvent. Jamie Oliver ne arată cât de dăunătoare a devenit hrana în ultimul secol: VIDEO – Jamie Oliver – Cum ne otrăvim cu mâncare […]

  • >