Un indian a fost strivit de un elefant pe care l-a lovit cu bâta pentru a-l forța să se așeze

Un dresor și îngrijitor de animale indian a fost strivit de un elefant, după ce și-a pierdut echilibrul și a alunecat sub animalul pe care tocmai îl lovise cu bâta ca să-l forțeze să stea jos.

Accidentul s-a petrecut la un centru din sudul Indiei, în Kerala, potrivit Daily Mail. Îngrijitorul Arun Panikkar, în vârstă de 40 de ani, încerca să spele animalul. După ce l-a lovit cu o bâtă pentru a-l forța să se așeze, Panikkar a alunecat și a căzut în cel mai rău loc posibil la acel moment, chiar în timp ce elefantul executa comanda primită, lăsându-se pe o parte.

Conform Mirror, cauza morții omului a fost strivirea craniului. Înregistrarea video cu momentul accidentului a fost larg distribuită în rețelele de socializare. Unii utilizatori au comentat că îngrijitorul și-a meritat soarta, în vreme ce alții s-au arătat îngroziți de cele petrecute.

„Se afla în stânga elefantului și i-a dat comanda să se așeze pe partea aceea. Însă animalul a început să se lase pe partea dreptă, după care, brusc, s-a lăsat pe stânga”, a declarat un martor pentru ziarul local The Hindu.

Așa cum se poate vedea și din videoclip, un coleg al îngrijitorului se repede spre Panikkar imediat după ce acesta este strivit de animalul enorm. Cu toate acestea, eforturile sale de a ridica elefantul de pe trupul victimei sunt inutile.

Abia după ce omul începe să folosească o bâtă se ridică și elefantul, permițându-i să tragă de sub el trupul lui Panikkar. Însă colegul nu avea de unde să știe că Panikkar fusese ucis pe loc, fapt confirmat de examinarea efectuată imediat după groaznicul accident.

Chiar dacă pare foarte clar cum s-au petrecut lucrurile, a fost demarată o investigație pentru a stabili exact ce s-a întâmplat. Elefantul se află în proprietatea unui spital local.


Distribuie:

Citește în continuare

Abonează-te gratuit la newsletter și vei primi în fiecare dimineață pe email cele mai interesante articole, filme și recomandări.
Fii fără grijă, nu facem spam.

Lasă un comentariu