VIDEO Această artistă din Serbia își transformă corpul cu iluzii optice senzaționale

Există artiști care creează iluzii și estompează granița dintre ceea ce este real și ceea ce este fals. Sârboaica Mirjana Milosevic intră în această categorie.

Ea se definește drept „un iluzionist al pielii”. După ce o să-i vezi operele, ai să înțelegi de ce. Milosevic folosește machiajul pentru a se transforma în chipuri fascinante (și uneori sinistre).

Scopul este „să facă oamenii să vadă ceva ce nu există în realitate, folosind numai machiajul”, explică artista.

iluzii optice senzaționale
Corpul împletit

Procesul durează câteva ore. Milosevic spune că partea cea mai grea este să-și obișnuiască mintea, să aplice machiajul în sens invers, deoarece se uită în oglindă atunci când lucrează.

O altă provocare este să-și țină respirația pentru perioade mari de timp, pentru ca iluzia să fie „de succes și perfectă”. Artista obține efectul 3D folosind diferite nuanțe ale aceleași culori și multe efecte de umbră.

iluzii optice senzaționale
Duhul din lampă

În 2016, Milosevic a câștigat primul loc la competiția internațională NYX Face Awards, pentru un omuleț pe arcuri care iese dintr-o cutie. Poți să vezi câtă atenție acordă detaliilor în această filmare.

După cum spune pe pagina ei de Facebook, Milosevic a învățat să deseneze înainte să învețe să meargă.

iluzii optice senzaționale
Ce se ascunde sub tricoul Mirjanei?

Copil fiind, ea „desena în fiecare zi, pe fiecare suprafață la care putea ajunge”. După ce a devenit mamă, în 2012, i-a venit inspirația de a învăța bazele artei machiajului.

De atunci, a luat parte la competiții din lumea întreagă, împărtășind cu toată lumea mantra ei personală: „Lumea are nevoie de culori și de lucruri frumoase.”

iluzii optice senzaționale
Milosevic folosește uneori obiecte pentru ca iluziile ei corporale să pară mai realiste

Milosevic spune că vrea să continue să-și dezvolte abilitățile și tehnicile și că i-ar plăcea să contribuie la realizarea unor filme. Care este sfatul ei pentru cei care vor să devină artiști de machiaj și să realizeze iluzii optice?

„Nu trebuie să-ți fie frică să dai greș … Nu-ți irosi timpul gândindu-te că alții sunt mai buni decât tine și continuă să perseverezi. Lasă-ți pasiunea să te îndrume! Vei reuși numai dacă îți dorești asta cu adevărat!”

iluzii optice senzaționale
Milosevic estompează granițele dintre poziția adevărată a mâinilor și a abdomenului ei și locul în care acestea dau iluzia că s-ar afla

iluzii optice senzaționale
Artista aplică machiaj chiar și pe ochi, pentru a surprinde o anumită înfățișare bizară
iluzii optice senzaționale
Abisul din pieptul lui Milosevic


Articol interesant? Dă-l mai departe!

Citește în continuare

Alte articole interesante

2 comentarii la „<mark>VIDEO</mark> Această artistă din Serbia își transformă corpul cu iluzii optice senzaționale”

Lasă un comentariu