Parcul zoo unde oamenii sunt închiși în cuști și animalele umblă libere

Într-o grădină zoologică din China, oamenii și animalele și-au inversat rolurile. În loc să admire animalele închise în cuști, în parcul zoologic Lehe Ledu, din Chongqing, oamenii sunt închiși în cuști și animalele umblă libere.

Vizitatorii în căutare de senzații tari plătesc pentru a fi închiși într-o cușcă pe roți, care este plimbată pe aleile parcului.

În cușcă sunt plasate bucăți de carne crudă, care atrag animalele, printre care se numără unii dintre cei mai feroce prădători – tigri, lei și chiar și urși.

O experiență de neuitat

Gradina zoologica China 01
Foto: Daily Mail

Simțind mirosul de carne, animalele se adună rapid în jurul cuștii, oferindu-le vizitatorilor ocazia să le admire de la o distanță foarte mică.

Vizitatorii din cușcă pot hrăni tigrii și leii, împingând carnea prin niște deschizături situate în partea superioară a cuștii.

Felinele înfometate sar pe cușcă pentru a ajunge la mâncare, iar singurul lucru care stă între animale și oameni sunt gratiile.

Gradina zoologica China 02
Foto: Daily Mail

„Am vrut să le oferim vizitatorilor emoția de a fi urmăriți și atacați de feline, dar, desigur, fără să îi expunem la vreun risc.

Oamenii sunt avertizați să nu își scoată mâinile din cușcă, pentru a nu fi răniți”, a declarat Chan Liang, purtătorul de cuvânt al grădinii zoologice, citat de Intelligent Living.

Parcul zoologic funcționează din 2015 și atrage mii de turiști în fiecare an.


Articol interesant? Dă-l mai departe!

Citește în continuare

Alte articole interesante

2 comentarii la „Parcul zoo unde oamenii sunt închiși în cuști și animalele umblă libere”

  1. Mi se pare o cruzime sa infometezi animalele doar sa le oferi senzatii tari unor oameni dornici de aventura. E adevarat ca nici animalele in cusca nu sunt de preferat si nici animalele chinuite in circuri. Ar fi bine sa le lasam in habitatul lor si noi sa ne vedem de-ale noastre fara sa le agresam in vreun fel.

    Răspunde

Lasă un comentariu