De la droguri la tehnologie: Fratele lui Pablo Escobar a lansat un telefon pliabil

Coreenii de la Samsung au fost primii care le-au oferit consumatorilor un smartphone pliabil, însă dispozitivul era foarte scump și alarmant de fragil.

Acum, Roberto Escobar, fratele „regelui” columbian al drogurilor Pablo Escobar, și-a lansat propria versiune de telefon pliabil, care costă doar 349 de dolari.

Escobar Fold 1 bun
Versiunea de bază a telefonului are un preț accesibil. Foto: amazonaws.com

Smartphone-ul se numește Escobar Fold 1, are un ecran flexibil de 19.8 centimetri și un procesor Snapdragon cu opt nuclee. Rulează cu Android 9.0 și are o cameră foto dublă, de 16 și 20 megapixeli.

Cel mai ieftin model, care se vinde cu 349 de dolari, are memoria de stocare de 12GB și memoria RAM de 6 GB. Cealaltă versiune, care costă 499 de dolari, are memoria de stocare de 512GB și memoria RAM de 8 GB.

Ambiția lui Roberto Escobar este să învingă Apple

„Le-am spus multor oameni că voi învinge Apple și așa va fi. Am renunțat la rețelele de comercianți pentru a le vinde clienților telefoane pliabile la doar 349 de dolari, telefoane care în magazine costă mii de dolari, dacă sunt fabricate de Samsung sau alte firme. Acesta este țelul meu, să înving Apple. Voi face asta de unul singur, ca întotdeauna”, a afirmat Escobar.

Roberto Escobar
Roberto Escobar. Foto: Reuters

Singurul mod de a intra în posesia unui Escobar Fold 1 este să îl achiziționezi direct de pe site-ul Escobar Inc.. La achiziție, primești gratis o husă și transport gratuit oriunde în lume.

Potrivit lui Escobar, fiabilitatea produsului nu este o problemă.

„Telefonul meu nu se poate sparge, fiindcă nu am fost nevoit să fac un ecran din sticlă, ca Samsung. Ecranul nostru este fabricat dintr-un tip special de plastic și are cea mai bună rezoluție”, a mai spus Escobar.

Potrivit producătorului, Escobar Fold 1 a fost dotat cu „sisteme speciale de securitate”, ceea ce îl face imun la atacurile guvernelor sau ale hackerilor. Husa gratuită conține un strat subțire de metal, care blochează interceptarea prin frecvențe radio.


Ți-a plăcut acest articol? Citește și povestea La Catedral, închisoarea de lux pe care și-a construit-o Pablo Escobar.


Distribuie:

Citește în continuare

Abonează-te gratuit la newsletter și vei primi în fiecare dimineață pe email cele mai interesante articole, filme și recomandări.
Fii fără grijă, nu facem spam.
>