15 fotografii spectaculoase făcute cu drona

În fiecare an, deținătorii site-ului SkyPixel, dedicat fotografiilor realizate cu drona, examinează mii de imagini pentru a le descoperi pe cele mai bune, pe care le răsplătesc cu premii consistente.

Câștigătorul din 2018 al marelui premiu, Deryk Baumgartner, a primit echipamente de fotografiat în valoare de 12.000 de dolari pentru fotografiile sale incredibile, care înfățișează Mont Saint Michel, o insulă aflată în Normandia, Franța.

În cele ce urmează, poți admira fotografia lui Baumgartner, precum și alte 14 instantanee fascinante, premiate de Sky Pixel.

1. Trenul roșu

Drona 01

Una dintre fotografiile care au câștigat premiul publicului înfățișează imaginea uimitoare a unui tren care traversează munții din Landwasserviadukt, Elveția.

2. Câștigătorul Marelui premiu: Mont Saint Michel

Drona 02

Fotografia realizată de Deryk Baumgarten înfățișează frumusețea magică a mănăstirii de pe Mont Saint Michel într-o dimineață cețoasă.

3. Gâștele

Drona 03

Această fotografie halucinantă, realizată cu o dronă Phantom 4 Pro, înfățișează niște gâște ale căror corpuri creează forme florale pe un câmp.

4. Flori pe apă

Drona 04

Aceste femei spală fiecare floare, apoi fac un buchet pe care îl aduc la piață.

5. Bagan

Drona 06

O fotografie magică surprinde răsăritul în Bagan, Myanmnar.

6. Monumentele din Kiev

Drona 07

Fotograful Ristenko Sergiy a realizat o fotografie magnifică a unei statui din Kiev, învăluită de ceața de toamnă.

7. Lumea apelor

Drona 08

O fotografie aeriană uimitoare, înfățișând păsări și copaci în Huanglongtan, China.

8. „Recolta” de sare

Drona 09

Acești muncitori duc sarea la depozit. Lucrează de la 3:00 până la 7:00 și apoi de la 13:00 la 18:00 în fiecare zi. Câmpul de sare Hon Khoi este cel mai mare câmp de sare din Vietnam.

9. Biblioteca Națională din Kosovo

Drona 10

Fotograful Agon Nimani a folosit o dronă Mavic 2 pentru a capta frumusețea arhitecturii Bibliotecii Naționale din Kosovo.

10. Sub lumina lunii

Drona 11

Fotograful Mauro Paglial a fost premiat pentru fotografia în care a surprins Colosseum-ul, Siro și Roma acoperite de lumina magică a lunii.

11. Doi

Drona 12

O fotografie romantică cu doi proaspăt căsătoriți la marginea unui lac. Fotografia a fost făcută cu o dronă Mavic Pro și a fost nominalizată pentru competiție.

12. Hipopotami

Drona 13

O imagine și o perspectivă unică.

13. Peisaj din Hong Kong

Drona 14

A fost nevoie de 43 de fotografii cu drona pentru a capta frumusețea arhitecturală a Hong Kong-ului.

14. Terenul de fotbal

Drona 17

Satul Henningsvaer, din nordul Norvegiei, are o populație de 500 de persoane, majoritatea trăind din pescuit. Deși populația este mică, localnicii au construit un teren de fotbal, care arată dragostea lor pentru acest sport.

15. Alergând printre dunele de nisip

Drona 18

Ca să știi mai mult, citește cartea „100 de fotografii care au schimbat lumea”

O carte-album de colecție cu cele mai importante 100 de fotografii din istoria lumii și descrierea istoriei acestora. Momente mărețe din istorie imortalizate în 100 de fotografii! De la deschiderea mormântului faraonului Tutankhamon la primul zbor al fraților Wright, de la ciuperca atomică din Nagasaki la prima aterizare pe lună, cele 100 de fotografii marchează momentele cele mai importante din istoria omenirii. Acestea ne reamintesc nu numai că fotografia reține evenimentele majore din întreaga lume, dar și că este un mod de a aduce în atenția opiniei publice realitatea acestor evenimente. Această carte cu o realizare grafică de excepție ce include comentarii pentru fiecare imagine este pur și simplu de nelipsit din biblioteca ta.

Cartea „100 de fotografii care au schimbat lumea” se găsește cu reducere pe Cartepedia, Cărturești, Elefant sau Libris.


Articol interesant? Dă-l mai departe!

Citește în continuare

Alte articole interesante

Lasă un comentariu