Această firmă le permite angajaților să stea acasă dacă sunt mahmuri

Tuturor ne-ar plăcea să putem lipsi de la serviciu dacă am băut prea mult cu o seară înainte. Pentru cei mai mulți, acesta este doar un vis, dar pentru angajații companiei britanice The Audit Lab visul a devenit realitate.

Atunci când sunt mahmuri, angajații The Audit Lab, companie specializată în marketing digital, pot să rămână acasă, pentru a scăpa de greață, de durerile de cap și de starea generală proastă.

Mahmureala
Foto: pixabay.com

Angajații au voie să lucreze de acasă dacă suferă de mahmureală și, atâta timp cât nu abuzează luându-și zile libere prea des, pot să stabilească în avans zilele în care știu că vor fi mahmuri.

Angajații mahmuri nu mai trebuie să mintă

„Am vrut să le oferim ceva angajaților mai tineri, care ies în oraș în mijlocul săptămânii. Ei pot să își ia ziua «liberă» în avans, dacă ies în oraș. Lucrează în pijamale, stau acasă, pe canapea”, a declarat cofondatoarea The Audit Lab, Claire Crompton.

„Dacă angajații folosesc această opțiune de două sau trei ori pe săptămână și ratează întâlniri importante cu clienții, va trebui să reconsiderăm ideea. Însă, până acum, nimeni nu a abuzat”, a adăugat Crompton.

Cofondatoarea The Audit Lab spune că politica referitoare la mahmureală îi face pe angajații tineri să se simtă la fel de apreciați precum cei mai în vârstă, care au copii și se bucură de alte avantaje.

Claire Crompton
Claire Crompton (stânga) și câțiva angajați ai companiei la petrecerea de Crăciun. Foto: dailymail.co.uk

Această politică promovează și onestitatea la locul de muncă. În loc să fie nevoiți să găsească o scuză, angajații pot pur și simplu să-i spună șefului că au băut prea mult în noaptea de dinainte și că nu pot veni la serviciu.

Cei mai mulți sunt încântați de acest lucru.

„Aș fi fost mai jenată dacă ar fi trebuit să pretind să sunt bolnavă. Dacă ar fi trebuit să-mi sun șefa și să-i spun că sunt bolnavă, m-aș fi simțit prost ori de câte ori aș fi văzut-o și ar fi trebuit să mint”, a declarat Ellie, o angajată care și-a luat recent o zi liberă pentru mahmureală.


The Audit Lab nu este singura companie care face lucruri neconvenționale pentru ca angajații să se simtă mai bine. O companie japoneză a adoptat pisici pentru a reduce stresul angajaților, iar rezultatele sunt excelente. Și dacă vrei să afli mai multe despre efectele alcoolului în corpul uman, citește 12 lucruri mai puțin știute despre mahmureală.


Articol interesant? Dă-l mai departe!

Citește în continuare

Lasă un comentariu