Femeia care a câștigat 200.000 de dolari vânzând borcane cu propriile ei bășini

Stephanie Matto are un CV neobișnuit. După ce a devenit vedetă de televiziune, apărând în reality-show-ul „90 Day Fiancé” („Logodiți 90 de zile”), a început o nouă afacere profitabilă: vânzarea de borcane cu propriile ei pârțuri.

În luna noiembrie 2021, Matto a primit mai multe cereri pentru gazele ei la borcan pe site-ul pentru adulți Unfiltrd. Apoi, fixând un preț de 1.000 de dolari borcanul, a reușit să obțină 200.000 de dolari în perioada sărbătorilor.

Stephanie Matto le arată abonaților de pe Instagram un borcan cu propriile ei gaze intestinale. Foto: Instagram

Ca să facă față cererii, la un moment dat a produs 97 de borcane în două zile. Din nefericire pentru ea, cariera neobișnuită i s-a încheiat brusc recent, după ce a ajuns la spital din cauza noul stil de viață.

Afacerea (care se rezuma pur și simplu la a trage pârțuri în borcane pe care apoi le expedia clienților prin curier) mergea bine. Cu toate acestea, pe măsură ce numărul comenzilor creștea, Matto și-a schimbat dieta ca să aibă cu ce să umple toate recipientele.

„Îmi place să pun lucrurile în mișcare cu niște fasole, o brioșă cu proteine, uneori chiar și un iaurt (mai puțin zahăr este mai bine), niște ouă fierte tari”, a spus ea într-un videoclip pe care l-a postat de pe Instagram.

Mai târziu, a adăugat în shake-uri de proteine pentru a face ca pârțurile să miroasă mai rău, după cum a explicat într-un interviu acordat Jam Press.

Acest amestec, deși i-a umflat cu siguranță contul bancar, a avut un efect mai puțin plăcut asupra sistemului ei digestiv, iar la două luni de la începerea proiectului a fost nevoită să renunțe la el din cauza problemelor de sănătate.

„Îmi amintesc că în decurs de o zi am băut trei shake-uri proteice și un castron imens de supă de fasole. Mi-am dat seama că ceva nu era în regulă în acea seară, când stăteam întinsă în pat și am simțit o presiune în stomac care se deplasa în sus. Mi-a fost destul de greu să respir și de fiecare dată când încercam să inspir simțeam înțepături în zona inimii”, a declarat ea pentru Jam Press.

Stephanie Matto a crezut că suferea un atac de cord și s-a deplasat la spital împreună cu o prietenă. Totuși, nu a a fost vorba de probleme cardiace.

„Mi s-a explicat clar că ceea ce simțeam nu era un accident vascular cerebral sau un atac de cord, ci dureri foarte intense cauzate de gazele intestinale. Am fost sfătuită să îmi schimb dieta și să iau un medicament pentru suprimarea gazelor, ceea ce efectiv mi-a pus capăt afacerii”, a dezvăluit ea.

Cu toate acestea, Matto a reușit să vândă și un „borcan digital cu pârțuri” care va fi disponibil ca un non-fungible token (NFT, bun digital unic), vândut sub sloganul „ia parte la istorie cu prima colecție NFT generativă Borcanul cu Pârțuri – Imaginează-ți mirosul!”


Articol interesant? Dă-l mai departe!

Citește în continuare

Lasă un comentariu