După un tatuaj greșit, o femeie s-a ales cu 4 sprâncene

După o procedură de tatuare ratată, o tânără din Thailanda a fost nevoită să se afișeze în public, vreme de un an, cu două perechi de sprâncene.

Tatuarea sprâncenelor este o practică populară în întreaga lume. Atunci când sunt tatuate corect, arată bine și nu necesită prea multă întreținere, dar, din păcate, nu aceasta a fost experiența unei femei de 32 de ani din Thailanda, care a trăit un coșmar din cauza unei lucrări făcute de mântuială.

Foto: DepositPhotos.com
Foto: DepositPhotos.com

În urmă cu aproximativ un an, Nipapron Meeking a plătit echivalentul a circa 40 de euro la salon de înfrumusețare situat în estul Thailandei, sperând să iasă de acolo cu sprâncene groase și bine definite.

A primit „marfa” pentru care a plătit, doar că sprâncenele false nu le acopereau pe cele adevărate, ci erau poziționate deasupra lor…

„Îmi amintesc că plănuiam o excursie cu prietenele mele și îmi doream sprâncene noi ca să arăt bine. O prietenă mi-a sugerat să merg la salon. După procedură, m-am uitat în oglindă și am rămas fără cuvinte”, a spus Nipapron.

Foto: Freepik.com
Foto: Freepik.com

Șocată, femeia a cerut explicații de la angajații clinicii, care i-au dat asigurări că va avea parte de o nouă procedură, gratis. Asta a făcut ca Nipapron să se calmeze puțin, dar panica i-a revenit a doua zi, când a ajuns la salon și a observat un lacăt pe ușă.

Salonul nu s-a mai deschis niciodată, iar femeia a fost de atunci nevoită să trăiască cu patru sprâncene pe față. Acest lucru i-a afectat cu adevărat încrederea în sine, astfel că a ajuns să petreacă tot mai mult mai mult timp acasă, rușinată să își arate fața în public.

„Am fost la diferiți artiști, dar niciunul nu a putut să mă ajute”, a spus Nipapron, adăugând că, în cele din urmă, a reușit să găsească un tatuator care a decis să-i șteargă sprâncenele false.

Pattawee Phumkasem a aflat de pe internet de situația dificilă a lui Nipapron și a luat legătura cu ea, oferindu-se să o ajute gratuit, chiar dacă procedura de ștergere ar fi costat în mod normal peste 400 de euro.

După mai multe vizite la atelierul tatuatorului, Nipapron Meeking a reușit să își ajusteze înfățișarea până la un nivel care îi permite să se plimbe în public fără să se mai simtă stânjenită.

O fotografie mai recentă a femeii arată că urmele procedurii ratate sunt încă vizibile, dar nu sunt nici pe departe la fel de grave ca înainte.

„M-am simțit groaznic trăind cu patru sprâncene pe frunte, dar din fericire am găsit acest nou artist tatuator. Datorită lui, în sfârșit pot trăi o viață normală”, a declarat Meeking.

Ți-a plăcut articolul? Dă-l mai departe!

Abonează-te gratuit la newsletter ca să primești săptămânal cele mai interesante articole, aplicații și cărți pe care le descoperim.

Urmărește noua noastră pagină de Facebook

Ai acces gratuit la serialul Astăzi în istorie, plus curiozități fascinante din toate domeniile!

Un comentariu la „După un tatuaj greșit, o femeie s-a ales cu 4 sprâncene”

Lasă un comentariu