Cum arată pasărea cu gură de broască?

517. pasarea cu gura de broasca_16_red_compressed

Pasărea cu gură de broască poate fi întâlnită în Asia de Sud-Est și în Australia. Se hrănește cu insecte și cu vertebrate mici, pe care le lovește de pietre înainte să le înghită. Când un cuplu are pui, femela stă pe ouă noaptea, iar masculul, ziua.

>