Cum te schimbă pușcăria în 10 ani

O femeie din Virginia, SUA a fost arestată de 23 de ori în 10 ani, însă transformarea fizică prin care a trecut în toți acești ani este surprinzătoare. Ultimii zece ani au fost un adevărat coșmar pentru Sarah Wulchak. Americanca a fost reținută de 23 de ori, însă ceea ce iese în evidență și mai mult decât fărădelegile comise este schimbarea fizică pin care a trecut în acești ani.

Dacă în primele fotografii făcute în arestul poliției tânăra arăta sănătoasă și într-o formă de invidiat, se pare că drogurile și infracțiunile pentru care a fost reținută ulterior și-au pus o amprentă grea asupra aspectului său fizic.

Putem doar presupune care este ponderea consumului de droguri în tot acest declin. Wulchak are doar 34 de ani și toate cele 23 de arestări au avut loc în Volusia County, Virginia, SUA. Acuzațiile care i s-au adus variază de la deținere de droguri la infracțiuni și contravenții mărunte. Fotografiile următoare ilustrează cel mai bine schimbările prin care a trecut tânăra în ultimii 10 ani.

11 septembrie 2003

1

27 octombrie 2003

2

9 iunie 2005

3

2 iulie 2005

4

3 martie 2006

5

Ți-a plăcut articolul? Dă-l mai departe!

Citește în continuare

Lasă un comentariu