Cozile pentru oameni, accesorii animatronice controlate prin telefon

Recent, The Tail Company a prezentat cea mai nouă creație a sa, miTail, o coadă pentru oameni care se poate mișca singură sau prin intermediul comenzilor de pe smartphone.

Probabil că nu ai știut că există o piață și pentru așa ceva, dar Tail Company se ocupă de peste 15 ani cu crearea celor mai realiste cozi animatronice pentru oameni. Cea mai recentă creație a sa, miTail, a fost lansată pe Kickstarter în luna mai 2021 și a obținut finanțare în mai puțin de două ore.

MiTail coada pentru oameni
MiTail, coada pentru oameni. Foto: MiTail

Aparent, comunitatea purtătorilor de coadă este mai mare decât ne-am fi putut imagina vreodată. Fie că ai nevoie de o coadă pentru interpretarea unui rol de animal sau pur și simplu ți-ar plăcea să dai din coadă pe stradă ca un câine fericit, miTail ar putea fi cea mai bună soluție.

Coada animatronică miTail dispune de huse detașabile, încărcare rapidă prin USB, care garantează până la 10 ore de utilizare, o prinzătoare pentru fixare ușoară, cu o singură mână, precum și actualizări de software.

De asemenea, noua coadă este cu 20% mai ușoară decât precedentul model al companiei, numit Digitail. MiTail este controlată printr-o aplicație instalată pe telefon.

Programul informatic le permite utilizatorilor să selecteze dintr-o varietate de opțiuni, dar, deoarece controlul cozii prin comenzi manuale poate fi plictisitor, miTail are și un mod fără telefon, care îi va da viață proprie.

La 60 de secunde de la activare, coada va începe să se miște singură, cu diferite viteze, imitând o coadă reală. Având în vedere că miTail și-a atins deja obiectivul de finanțare, noua coadă va intra cu siguranță în producție, livrarea fiind estimată să aibă loc în august 2021.

Prețurile pentru neobișnuitul accesoriu încep de la aproximativ 120 de euro.

În cazul în care vrei să duci lucrurile și mai departe, poți combina coada cu o pereche de urechi animatronice. Coada se sincronizează cu urechile, pentru un aspect animalic – sau de personaj de desene animate – cât mai realist.

Ca să știi mai mult, citește „Enciclopedia invențiilor”

Cartea conține o cronologie detaliată, îmbogățită cu ilustrații uimitoare, care spune povestea invențiilor și a descoperirilor făcute de-a lungul istoriei, de la cele mai primitive unelte de piatră până la cele mai recente sonde spațiale. Enciclopedia oferă amănunte despre cele mai importante evenimente științifice, cum ar fi Revoluția Industrială sau prima aselenizare, dar și despre extraordinara viaţă a oamenilor de știință ale căror idei au construit lumea așa cum o știm astăzi.

„Enciclopedia invențiilor” se găsește cu reducere pe Cărturești sau pe Libris.


Articol interesant? Dă-l mai departe!

Citește în continuare

Alte articole interesante

Lasă un comentariu