Copil de 5 ani, prins la volan mergând să-și cumpere un Lamborghini cu 3 dolari

Un copil în vârstă de cinci ani din statul american Utah a fost prins la volanul unei mașini în timp ce conducea spre California – la 1.200 de kilometri distanță – pentru a-și cumpăra un Lamborghini.

Un polițist rutier de pe autostrada din apropierea orașului Ogden a observat o mașină care părea condusă de un șofer cu dizabilități sau care avea o problemă medicală.

Politie copil
Foto: Live Leak

„Pe acel drum există o curbă și am observat că șoferul abia a reușit să o ia cum trebuie”, a povestit locotenentul Nick Street pentru Buzzfeed.

Gândindu-se că șoferul ar putea avea nevoie de ajutor, polițistul i-a făcut semn să oprească.

Apropiindu-se de vehicul, Street a descoperit că la volan se afla un copil speriat, gata să izbucnească în plâns, așezat pe marginea scaunului, cu ambele picioare pe pedala de frână.

Voia să cumpere o mașină de lux

După ce polițistul l-a ajutat să oprească motorul, băiatul i-a spus că are cinci ani și că a plecat de acasă pentru a ajunge în California, deoarece voia să cumpere un Lamborghini.

Imaginile înregistrate pe camera video a poliției arată mașina circulând pe autostradă, schimbând benzile fără a semnaliza.

După cum s-a descoperit ulterior, ambii părinți erau la serviciu când băiatul a decis să plece de acasă. Deși era supravegheat de fratele său mai mare, copilul a reușit să pună mâna pe cheile de la mașină și să fugă de acasă.

„Era foarte hotărât să își cumpere un Lamborghini cu banii pe care îi avea în buzunar”, a povestit, amuzat, locotenentul Street.

Băiatul avea la el suma „fabuloasă” de trei dolari. Din fericire, nu a reușit să se îndepărteze prea mult de casă.

Potrivit lui Street, deocamdată nu se știe dacă părinții vor fi puși sub acuzare pentru neglijență, dar, având în vedere starea emoțională a copilului atunci când a fost oprit, cel mai probabil acest lucru nu se va întâmpla.


În continuarea acestui articol, descoperă și cazul incredibil al copilului de doi ani căruia i s-a înscenat comiterea unei crime. Apoi, află povestea lui Laurent Simons, copilul genial care va absolvi facultatea la vârsta de 9 ani.


Distribuie:

Citește în continuare

Abonează-te gratuit la newsletter și vei primi în fiecare dimineață pe email cele mai interesante articole, filme și recomandări.
Fii fără grijă, nu facem spam.
>