7 cele mai excentrice locuri de cazare din lume

Cocoțat pe stâncă, într-un iglu sau chiar într-o grădină zoologică: iată doar câteva exemple pe care le vei găsi pe lista noastră cu cele mai ciudate locuri de cazare. Ai îndrăzni să petreci o noapte aici?

1

Înconjurat de animale

Cele mai ciudate locuri de cazare
Foto: The Canberra Times

În Canberra (Australia), există Jamala Wildlife Lodge, o grădină zoologică unde te poți bucura de compania câtorva zeci de specii de animale.

Aici există camere de cinci stele, de unde turiștii au vedere directă la lei, urși, tigri, girafe și gheparzi, precum și o cameră care împarte un perete de sticlă cu un acvariu plin cu rechini.

cele mai ciudate locuri de cazare
Hotel Zaandam – Zairon. Foto: Modlar

Ciudatul hotel Zaandam, din Amsterdam, are o arhitectură fără pereche. Este format din aproape 70 de case, grupate una deasupra celeilalte. Pictate în patru culori, ele reprezintă cele cinci tipuri de case construite în mod tradițional în apropierea Amsterdamului.

3

O noapte înghețată

cele mai ciudate locuri de cazare
Hotel Kakslauttanen – Kaba. Foto: Hercampus

În Laponia (Finlanda), există un hotel cu camere de gheață și acoperișuri din sticlă translucidă, pentru ca turiștii să poată admira în liniște aurora boreală.

4

Un camping din butoaie de lemn

cele mai ciudate locuri de cazare
Campingul Melnsils. Laima Gutmane. Foto: Pinterest

Campingul Melnsils se găsește în Letonia, la Capul Kolka. Cei care se cazează aici pot dormi în butoaie mari din lemn de brad, amplasate pe o plajă de la malul Mării Baltice.

5

Cele mai ciudate locuri de cazare: Locuințe la înălțime

Capsulele Skylodge. Foto: Naturavive.

Acest loc de cazare incredibil este situat în Cuzco, Peru. Compania Skylodge Adventure Suites le oferă turiștilor posibilitatea să doarmă în capsule de sticlă fixate pe stânci. Din această poziție privilegiată, aceștia pot admira panorama orașului Cuzco.

6

Un hotel cu animale de companie speciale

Giraffe Manor. Foto: AventuraAfrica

Hotelul Giraffe Manor din Nairobi (Kenya) este unul dintre cele mai impresionante din lume. Pare un hotel normal, cu o singură excepție stranie: aici, girafele se plimbă printre clienți.

7

Cele mai ciudate locuri de cazare: Vise la mare altitudine

Jumbo Stay Hotel – Carlbob.com. Foto: Buzzfeed

Acest loc de cazare neconvențional, care are capacitatea de trei persoane, se găsește în Stockholm (Suedia) și constă în cabina unui avion Boeing 747.


Articol interesant? Dă-l mai departe!

Citește în continuare

Alte articole interesante

Un comentariu la „7 cele mai excentrice locuri de cazare din lume”

Lasă un comentariu