Viață dulce de cal: Așa arată cel mai luxos club de echitație din lume

Săli imense, cu podele de marmură, candelabre gigantice și decoruri poleite în aur. Nu, nu este vorba despre Versailles, iar aici nu locuiește o familie regală. Este vorba despre Clubul Heilan, cel mai luxos club de echitație din lume.

Aici trăiesc peste 400 de cai, care sunt îngirjiți de un personal numeros și au parte de cele mai bune condiții din lume.

Club de echitație cu podele de marmură și arhitectură de palat

Club de echitatie - sala de spectacol
Foto: jimxu.com

Situat în apropierea Shanghai-ului, în China, Clubul de Echitație Heilan este un palat de marmură unde caii duc o viață relaxată. Cunoscută și sub numele de „Muzeul Culturii Ecvestre”, această clădire impresionantă este dedicată în întregime cailor și culturii ecvestre.

Aici, vizitatorii pot admira zeci de rase de cai și pot interacționa cu ei în diverse moduri. Clubul Helian este cunoscut în special datorită opulenței sale.

Domeniul se întinde pe 26 de hectare și găzduiește arene de concurs, cea mai mare școală de echitație din lume și o arenă pentru spectacolele de echitație. Clubul mai are un bar tematic, un restaurant și chiar și un hotel.

Club de echitatie - cai
Foto: pickle.nine.com.au

Dacă nu ar fi caii, ai spune că ai intrat într-un palat dintre cele mai luxoase. Totul este construit din marmură și are dimensiuni grandioase.

Vizitatorii se pot plimba pe coridoare impunătoare, unde pot admira cei aproximativ 400 de cai, dar și poneii care sunt cazați aici.

Taxa de membru: 55.000 de dolari pe an

Club de echitatie - ponei
Foto: oldkids.cn

Arenele de concurs și de spectacol sunt luminate de candelabre impresionante, iar decorurile sunt poleite cu aur.

Clubul s-a deschis în 2010 și găzduiește peste 50 de rase de cai, din toate colțurile lumii. Aici au fost aduși cai din Germania, Olanda, Spania și Portugalia.

Club de echitatie - interior
Foto: oldkids.cn

Aici lucrează 9 experți în echitație, 36 de instructori profesioniști, dublați medici veterinari și personalul de întreținere, care se asigură că totul este curat și în ordine.

Până acum, în club s-au înscris peste 100 de membri, iar taxa de membru este de 55.000 de dolari americani pe an. Clubul este deținut de producătorul de îmbrăcăminte pentru bărbați Heilan Group.

Ca să știi mai mult

În această lucrare, T. Enko prezintă o incursiune în viața personală a lui Dostoievski, de la tragismul copilăriei și adolescenței până la pasiunea simțită pentru stră-nepoata lui Matei Corvin sau căsătoria cu stenografa sa, Anna Grigorievna.

Comandă cartea „Viața intimă a lui Dostoievski” pe eMag sau pe Libris.


Distribuie:

Citește în continuare

Abonează-te gratuit la newsletter și vei primi în fiecare dimineață pe email cele mai interesante articole, filme și recomandări.
Fii fără grijă, nu facem spam.
>