Ce căutăm, de fapt, pe Marte? General SUA: „Sunt structuri îngropate la suprafață!”

Dacă sunteți o persoană normală, conectată la mass-media și internet, cu viață socială, este foarte probabil că ați observat că în ultimii ani ni se „vinde” pe toate canalele și prin toate mijloacele un proiect global grandios: colonizarea planetei Marte.

Filme (vorbim de proiecte de propagandă foarte serioase, cu bugete cât ale unor țări mici și audiență planetară),  emisiuni, show-uri televizate, simulări în studio, jocuri pe calculator – toate ne spun zilnic apăsat și clar, precum picătura chinezească, un singur lucru: Trebuie să mergem pe Marte!

De pe planeta roșie emit non-stop Opportunity și Curiosity, doi roboți (din șapte, câți au fost trimiși în 45 de ani) trimiși acolo în 2004 și 2011 și care ar fi trebui să supraviețuiască o perioadă foarte limitată. Cumva, însă, exploratorii teleghidați de NASA au ocolit toate pericolele unei lumi extraterestre și culeg în continuare și trimit acasă date tehnice și fotografii cu suprafața planetei sterpe. Dar e Marte chiar atât de stearpă?

Curiosity: sunt patru ani de când acest robot explorează fără încetare planeta Marte. Ce a descoperit el acolo numai NASA știe…

Tot de câțiva ani încoace se mai petrece un fenomen surprinzător: înalți demnitari, oameni importanți din armată, dar și astronauți au decis că este timpul să rupă tăcerea și să povestească lumii întregi ceea ce au aflat despre civilizațiile extraterestre. De ce se întâmplă toate acestea?

Consilierul lui Barack Obama cere dezvăluirea adevărului

Una dintre cele mai influente persoane care s-au alăturat acestui fenomen este chiar John Podesta, șeful Statului Major al fostului președinte Bill Clinton, consilier al lui Barack Obama, dar și șef al recentei campanii prezidențiale a lui Hillary Clinton. Recent, Podesta a făcut o afirmație curajoasă cu privire la existența altor civilizații în univers.

Crater în crater sau poate ziduri duble

„Este momentul să spunem adevărul despre acest subiect. Există declarații din sursele cele mai credibile – care au ocupat poziții care le-au permis să afle adevărul – despre un fenomen fascinant, a cărei natură nu a fost încă stabilită.”, a declarat acesta.

De asemenea, potrivit CNN, Podesta este unul dintre politicienii preocupați de fenomenul OZN și de posibila existență a unei civilizații extraterestre și acuză guvernul american că ține la secret dovezi cu privire la existența acestora. „Guvernul american ar trebui să răspundă la întrebările absolut legitime pe care oamenii le au cu privire la fenomenele bizare care se petrec”, a spus Podesta, citat de CNN.

Astronauții NASA raportează fenomene inexplicabile

Iar Podesta nu este singur în această luptă. În ultimii doi ani, persoane cu funcții înalte din lumea politică, din mediile gubvernamental și militar, au vorbit deschis despre fenomenul OZN, sugerând că acesta este cât se poate de real și merită să i se dea mai multă atenție.

Una dintre cele mai avizate și importante declarații despre existența civilizațiilor extraterestre și a OZN-urilor îi aparține dr. Brian O’Leary, fost astronaut al NASA și profesor de fizică la prestigioasa Universitate Princeton. „Există extrem de multe dovezi ale faptului că alte civilizații ne contactează de mult timp”, a afirmat acesta.

Când un fost astronaut NASA vorbește de contacte cu alte lumi, ce să mai crezi?!
De altfel, fenomenul OZN nu este un eveniment observat doar de pe Pământ. În timp ce milioane de oameni din întreaga lume afirmă că au văzut obiecte inexplicabile pe cer, astronauții care au călătorit în spațiu susțin, la rândul lor, că au văzut obiecte care sfidează orice explicație convențională.

Membrii misiunii Apollo și cei de pe Stația Orbitală Internațională au transmis suficiente materiale video care par să dovedească faptul că civilizații extraterestre încearcă (sau poate chiar au reușit) să ne contacteze.

Un general din armata SUA: „Există structuri pe Marte”

Albert Newton Stubblebine este un general în rezervă al armatei americane, cu o carieră de peste 32 de ani, fost șef al serviciului secret al Armatei SUA. Acest militar, cu o reputație impecabilă, a făcut o declarație incredibilă despre ce se află pe Marte: „Există structuri pe suprafața planetei Marte. Vă spun în mod oficial că pe Marte există structuri care n-au putut fi văzute de camerele sondei spațiale Voyager atunci când a trecut pe lângă planeta roșie în 1976”, a declarat acesta, conform AncientCode.com.

Un perimetru cu laturi trasate de imaginația omului care vrea neapărat să descopere ceva sau limitele unei structuri artificiale cât se poate de reale?

Declarațiile generalului Stubblebine par să aibă un fundament serios. În ultimii ani, roverele NASA care explorează planeta roșie au fotografiat o multitudine de structuri inexplicabile, ceea ce i-a determinat pe mulți să suspecteze că există anumite lucruri pe Marte pe care NASA se străduiește să le țină departe de publicul larg.

Ca să știi mai mult, citește „OZN-uri deasupra României”

Deși nu sunt atât de celebre precum incidentul de la Roswell, fenomenele de tip OZN nu au ocolit nici țara noastră. În acest volum, scriitorul Dan D. Fărcaș prezintă cele mai importante observații și întâlniri de tip OZN din România, începând cu secolul XVI și până în prezent. Fărcaș face și o scurtă istorie a ufologiei din țara noastră și încearcă să găsească o explicație a fenomenului OZN făcând paralele cu evenimente folclorice sau religioase.

„OZN-uri deasupra României” se găsește cu reducere pe Cartepedia, Elefant sau Libris.


Articol interesant? Dă-l mai departe!

Citește în continuare

3 comentarii la „Ce căutăm, de fapt, pe Marte? General SUA: „Sunt structuri îngropate la suprafață!””

Lasă un comentariu