S-au trezit cu o căprioară în casă. Urmărită de leopard, căzuse prin acoperiș

În încercarea de a scăpa de leopardul care o urmărea, o căprioară a ajuns pe acoperișul unei case din Mumbai, l-a rupt și a căzut în mijlocul camerei în care dormeau proprietarii casei.

Incidentul bizar s-a petrecut în noaptea dintre 10 și 11 mai 2020, în mahalaua Hanuman Tedki, situată lângă campusul Institutului Indian de Tehnologie din Mumbai.

Caprioara 01
Proprietarii casei nu vor uita prea curând aventura prin care au trecut. Foto: The Siasat Daily

Urmărită de un leopard flămând, căprioara disperată a ajuns pe acoperișul locuinței. Acesta a cedat, iar animalul a aterizat cu un zgomot puternic pe podea, speriindu-i pe locatari, care dormeau liniștiți.

După ce au trecut de șoc, oamenii au sunat la numărul de urgențe al Asociației Reskinq pentru Protecția Animalelor Sălbatice.

Căprioara a scăpat fără nicio rană

În ciuda restricțiilor de circulație impuse de autorități din cauza pandemiei de COVID-19, o echipă de șapte specialiști a fost trimisă să salveze animalul.

În fața a sute curioși adunați la fața locului, echipa de salvare a reușit să pătrundă în casă, să prindă căprioara și să o urce într-o ambulanță pentru animale sălbatice.

Caprioara 02
Foto: The Hindu Times

Potrivit cotidianului The Hindu, căprioara a fost transportată imediat la Centrul de Salvare al Parcului Național Sanjay Gandhi, pentru a fi examinată de medici.

Din fericire, a scăpat doar cu o sperietură și nu a fost rănită.

Nici locuitorii casei, care dormeau la mică distanță de locul în care s-a prăbușit animalul, nu au pățit nimic.

„Căprioara era șocată, dar a rămas calmă, nemișcată, și a fost scoasă din casă fără incidente”, a relatat P.S. Menon, un activist de mediu din Mumbai, citat de Outlook India.


Ți-a plăcut acest articol? Descoperă și povestea amuzantă a mistreților care au împrăștiat într-o pădure cocaină în valoare de 20.000 de euro și au ajutat la prinderea unor traficanți de droguri.


Articol interesant? Dă-l mai departe!

Citește în continuare

Alte articole interesante

Lasă un comentariu