Cloe și Nena, câinii cu gene lungi care fac furori pe rețelele sociale

Câinii din rasa cocker spaniel sunt cunoscuți pentru genele lor lungi și frumoase. Însă genele patrupedelor Cloe și Nena sunt neobișnuit de lungi chiar și pentru această rasă, iar cei doi câini au devenit peste noapte niște adevărate senzații pe Instagram.

Cloe și Nena au niște gene seducătoare, lungi de șase centimetri, și adoră să fie îngrijite de către stăpâna lor, Vittoria Di Castri, în vârstă de 22 de ani. Di Castri le aplică rimel pe gene, pentru a le scoate în evidență.

Cocker spaniel 01
Cele două cățelușe arată ca niște adevărate dive. Foto: instagram.com/cockertwinss

Unora le vine greu să creadă că genele nu sunt false, însă Di Castri insistă că ele sunt 100% naturale.

„Genele lui Cloe și Nena sunt 100% naturale și adeseori trebuie să le tai și chiar să le periez”, a declarat tânăra pentru StoryTrender.

Gene de șase centimetri

Cloe avea gene lungi încă de la naștere, iar acum acestea au atins lungimea de șase centimetri. Genele Nenei au început să crească pe când cățelușa avea în jur de opt luni.

Deși au o lungime surprinzătoare, genele celor două cățelușe sunt departe de a stabili vreun record. Recordul actual este de 17 centimetri.

Cocker spaniel 02
Stăpâna lui Cloe și Nena se asigură că cele două cățelușe arată impecabil în fiecare zi. Foto: instagram.com/cockertwinss

Însă naturalețea cu care Cloe și Nena se uită la aparatul de fotografiat le-a făcut foarte populare pe platforme sociale precum Instagram.

Articolul continuă mai jos

Abonează-te gratuit la newsletter și vei primi zilnic pe email cele mai interesante articole, filme și recomandări!

Click pentru abonare ▸

Fii fără grijă, nu facem spam.

Dacă tot a venit vorba de animale care au cucerit Instagram cu frumusețea lor, iată câteva profiluri pe care ar merita să le vizitezi: pisicile gemene Iris și Abyss, uimitorul Coby, motanul cu ochi albaștri și surorile Albastru de Rusia Xafi și Auri.


Dacă Nena și Cloe au devenit simboluri ale frumuseții, alte animale au ales să se implice în politică. Descoperă poveștile a 5 animale care au candidat la alegeri pentru funcții publice.


Distribuie:

Citește în continuare

Lasă un comentariu