Cloe și Nena, câinii cu gene lungi care fac furori pe rețelele sociale

Câinii din rasa cocker spaniel sunt cunoscuți pentru genele lor lungi și frumoase. Însă genele patrupedelor Cloe și Nena sunt neobișnuit de lungi chiar și pentru această rasă, iar cei doi câini au devenit peste noapte niște adevărate senzații pe Instagram.

Cloe și Nena au niște gene seducătoare, lungi de șase centimetri, și adoră să fie îngrijite de către stăpâna lor, Vittoria Di Castri, în vârstă de 22 de ani. Di Castri le aplică rimel pe gene, pentru a le scoate în evidență.

Cocker spaniel 01
Cele două cățelușe arată ca niște adevărate dive. Foto: instagram.com/cockertwinss

Unora le vine greu să creadă că genele nu sunt false, însă Di Castri insistă că ele sunt 100% naturale.

„Genele lui Cloe și Nena sunt 100% naturale și adeseori trebuie să le tai și chiar să le periez”, a declarat tânăra pentru StoryTrender.

Gene de șase centimetri

Cloe avea gene lungi încă de la naștere, iar acum acestea au atins lungimea de șase centimetri. Genele Nenei au început să crească pe când cățelușa avea în jur de opt luni.

Deși au o lungime surprinzătoare, genele celor două cățelușe sunt departe de a stabili vreun record. Recordul actual este de 17 centimetri.

Cocker spaniel 02
Stăpâna lui Cloe și Nena se asigură că cele două cățelușe arată impecabil în fiecare zi. Foto: instagram.com/cockertwinss

Însă naturalețea cu care Cloe și Nena se uită la aparatul de fotografiat le-a făcut foarte populare pe platforme sociale precum Instagram.

Dacă tot a venit vorba de animale care au cucerit Instagram cu frumusețea lor, iată câteva profiluri pe care ar merita să le vizitezi: pisicile gemene Iris și Abyss, uimitorul Coby, motanul cu ochi albaștri și surorile Albastru de Rusia Xafi și Auri.


Dacă Nena și Cloe au devenit simboluri ale frumuseții, alte animale au ales să se implice în politică. Descoperă poveștile a 5 animale care au candidat la alegeri pentru funcții publice.

Ca să știi mai mult, citește „Chaser: Descoperirea geniului câinelui care știe 1.000 de cuvinte”

Cățelușa Chaser i-a fascinat atât pe iubitorii de câini, cât și pe oamenii de știință. Povestea ei dezvăluie potențialul dialogului cu câinii cu mult dincolo de comenzile de tipul „adu mingea”. După ce a luat un pui de Border Collie, botezat Chaser, profesorul de psihologie John Pilley a dorit să exploreze granițele învățării limbajului și comunicării dintre oameni și cel mai bun prieten al omului.

Dând dovadă de performanțe considerate până atunci imposibile la câini, Chaser a memorat în scurt timp numele a peste o mie de jucării și propoziții cu multiple elemente de gramatică. Realizările lui Chaser revoluționează modul în care ne raportăm la inteligența animalelor. Călătoria lui John Pilley și a lui Chaser demonstrează puterea învățării prin joc și ne deschide ochii către potențialul nemărginit al animalelor pe care le iubim.

„Chaser: Descoperirea geniului câinelui care știe 1.000 de cuvinte” se găsește cu reducere pe Cărturești, Elefant sau Libris.


Articol interesant? Dă-l mai departe!

Citește în continuare

Alte articole interesante

Lasă un comentariu