Un exemplu de devotament: Câinele care și-a așteptat stăpâna o lună lângă casa arsă

Un exemplu de devotament vine din Statele Unite: un câine şi-a aşteptat stăpâna mai bine de-o lună, lângă casa care a ars într-un incendiu. Femeia fugise în ultimul moment din calea flăcărilor şi s-a putut întoarce abia acum la fosta locuinţă.

Mare i-a fost surpriza când lângă resturile înnegrite şi-a găsit animalul, care a întâmpinat-o plin de bucurie, relatează TheSun. În urmă cu o lună, nordul Californiei era răvăşit de cel mai distrugător incendiu din istoria statului american.

De-a lungul săptămânilor, Madison a primit hrană și apă de la vecini

Zeci de mii de oameni au fugit atunci din calea valurilor uriaşe de foc. Printre ei, şi Andrea Gaylord, care a părăsit rapid orăşelul Paradise, distrus complet de flăcări.

În goana ei către salvare, Andrea a lăsat pe cineva în urmă: Madison şi Miguel, câinii săi, şi, totodată, cei mai buni prieteni. Şi în timp ce Miguel a fugit şi a fost recuperat de angajaţii unui centru de animale, Madison a rămas pe loc, aşteptându-şi stăpâna.

Madison și fratele său, Miguel

Aici a fost găsit de o vecină, care i-a adus mâncare şi apă timp de o lună. Aşteptarea lui Madison s-a încheiat, însă, cu bine. Stăpâna lui l-a găsit când s-a întors acasă, iar bucuria a fost nemărginită.

Salvatoarea Shayla Sullivan încearcă să o convingă pe Madison să mănânce

[adsense-JOS]

Articolul continuă mai jos

Abonează-te gratuit la newsletter și vei primi zilnic pe email cele mai interesante articole, filme și recomandări!

Click pentru abonare ▸

Fii fără grijă, nu facem spam.

„Asta înseamnă devotament absolut”, spune Andrea Gaylord, stăpâna lui Madison, un ciobănesc anatolian.

„Am găsit câinele aşteptând şi i-am spus că e cel mai bun câine. Pentru că aşa e, e cel mai bun… M-a emoţionat enorm să îl găsesc aici, aşteptând… Nu ţi-ai putea dori un animal mai bun”, spune Andrea Gaylord, care are măcar atâta alinare, după ce locuința i-a fost făcută scrum.


În continuare, citește povestea lui Hachiko, probabil cel mai loial câine din lume, apoi știința confirmă: câinii pot „mirosi” oamenii răi.


Distribuie:

Citește în continuare

Lasă un comentariu