„Cadavre extraterestre” prezentate în Congresul mexican. „Nu fac parte din evoluția noastră”

„Cadavre extraterestre” prezentate în Congresul mexican. „Nu fac parte din evoluția noastră”

Așa-zise cadavre extraterestre „non-umane” au fost prezentate în fața politicienilor mexicani, în cadrul unei conferințe organizate în Congresul țării.

Cele două corpuri de mici dimensiuni, recuperate din Cuzco, Peru și prezentate recent în casete de sticlă în capitala mexicană au stârnit un val de reacții în rândul amatorilor și pasionaților de teorii ale conspirației și Obiecte Zburătoare Neidentificate (sau Fenomene Aeriene Neidentificate, așa cum sunt numite mai nou).

Evenimentul a fost organizat de jurnalistul și ufologul Jaime Maussan, care a depus mărturie sub jurământ că specimenele mumificate nu fac parte din „evoluția noastră terestră”, aproape o treime din ADN-ul acestora fiind „necunoscut”, potrivit presei locale.

„Aceste specimene nu fac parte din evoluția noastră terestră”

Afirmațiile făcute de ufologul autoproclamat nu au fost demonstrate, iar Maussan a mai fost asociat în trecut cu descoperiri ce au fost mai apoi infirmate.

În cadrul unei conferințe publice, Maussan a prezentat oficialilor americani și membrilor din Guvernul mexican mai multe filmări cu „OZN-uri și fenomene aeriene neidentificate” înainte să dezvăluie presupuele cadavre extraterestre.

„Aceste specimene nu fac parte din evoluția noastră terestră. Nu sunt ființe găsite după o prăbușire de OZN. Au fost găsite în mine și au fost mai apoi fosilizate”, a declarat ufologul.

Unul dintre cadavre ar avea „ouă” la interior

Maussan le-a mai spus celor prezenți că specimenele au fost studiate de oamenii de știință de la Universitatea Națională Autonomă din Mexic (UNAM) care au extras dovezi ADN prin datarea cu radiocarbon. După ce au efectuat comparații cu alte mostre de ADN, cercetătorii au descoperit peste 30% din ADN este „necunoscut”, a spus ufologul, citat de The Independent.

Au fost prezentate, de asemenea, scanări cu raze X, iar mai mulți experți au depus mărturie sub jurământ că unul dintre cadavre ar avea „ouă” la interior, în timp ce ambele ar fi avea implanturi din metale rare, cum ar fi osmiu.

Maussan a mai fost asociat în trecut cu descoperiri „extraterestre”

Ryan Graves, fost pilot al Marinei SUA, a participat și el la conferință. La începutul acestui an, Graves a depus mărturie în Congresul Statelor Unite și a avertizat că fenomene aeriene neidentificate reprezintă o amenințare pentru securitatea națională americană.

Maussan a mai fost asociat în trecut cu descoperiri „extraterestre” care s-au dovedit a fi incorecte, inclusiv cinci mumii găsite în 2017 în Peru care erau de fapt copii umani.

Ți-a plăcut articolul? Dă-l mai departe!

Abonează-te gratuit la newsletter ca să primești săptămânal cele mai interesante articole, aplicații și cărți pe care le descoperim.

35 de Întrebări din Istorie, Mitologie și Tradiții

Urmărește-ne pe Facebook

Zilnic, episoade noi din serialul Astăzi în istorie, plus curiozități fascinante din toate domeniile!

Lasă un comentariu