Ghidul Familia (aproape) zero deșeuri — Benedicte Moret, Jeremie Pichon

Cei doi coautori (soț și soție) au decis devină o familie cu zero deșeuri. În decurs de trei ani, au redus cele 390 de kilograme de deșeuri la un kilogram pe an, trecând efectiv la un nou mod de viață. Cartea prezintă beneficiile enorme și neașteptate rezultate dintr-o schimbare atât de profundă.

Agonie și extaz (Volumele I și II) — Irving Stone

Aflăm cum s-a școlit tânărul Michelangelo, cum a început să lucreze în marmură, cum a devenit apoi interesat de arhitectură și pictură. Biograful american nu ocolește nici detaliile amoroase ale vieții marelui sculptor renascentist

Locuri mitice și drumuri legendare (3D)

Această carte, care include ochelari 3D, este o incursiune în lumea drumurilor, traseelor turistice, străzilor urbane, căilor ferate, tunelurilor și podurilor de pe toate continentele.

Abatorul cinci — Kurt Vonnegut

„Abatorul cinci” sau „Cruciada copiilor” este unul dintre cele mai importante romane împotriva războiului care s-au scris vreodată și o adevărată carte-cult.

Epidemii în istorie — Daniela Zaharia

De la bolile transportate de europeni în Lumea Nouă, care au decimat populațiile de băștinași, până la epidemiile de ciumă bubonică din Evul Mediu și la gripa spaniolă, autorii acestui volum pun în lumină efectele – nu doar negative, ci și pozitive – ale acestor evenimente tragice.