Etruscii — Lucy Shipley

Lucy Shipley parcurge istoria etruscilor aducând în discuție cele mai noi dovezi arheologice, pictând o imagine reînsuflețită a acestui popor.

Primele religii — Odon Vallet

În această carte, istoricul religiilor Odon Vallet încearcă să regăsească moștenirea credințelor animiste în religiile actuale.

Cosmos — Carl Sagan

„Cosmos” este una dintre cele mai bine vândute cărți dedicate științei din toate timpurile, retrasând miliarde de ani de evoluție cosmică

Testul psihopatului — Jon Ronson

Unde se sfârșește normalitatea acceptată de societate și unde începe cu adevărat nebunia? „Testul psihopatului” conține răspunsuri la aceste întrebări și clarifică multe alte nedumeriri despre tenebrele minții umane.

Șarpele și curcubeul — Wade Davis

În aprilie 1982, Wade Davis a plecat în Haiti pentru a investiga două cazuri documentate de zombi – persoane care au reapărut în societatea haitiană la câțiva ani după ce au fost declarate oficial moarte și au fost îngropate.

Povestea vieții mele — Benjamin Franklin

Prin „Povestea vieții mele”, magistralul Benjamin Franklin ne introduce în lumea Americii coloniale de secol XVIII, servindu-ne o serie de lecții de viață prețioase.

Cartea banilor — Kabir Sehgal

„Cartea banilor” nu este doar o prezentare plină de informații despre conceptul de bani, ci și o analiză fascinantă și amuzantă a naturii omenirii și a mecanismelor minții.