Un belgian primește zilnic, de 10 ani, pizza pe care nu a comandat-o

Gândul ca un livrator să apară la ușă, pe neașteptate, cu o cutie de pizza ar fi o întâmplare fericită pentru mulți dintre noi.

Nu și pentru Jean Van Landeghem, care tremură de fiecare dată când aude un scuter oprind în fața casei sale din orașul belgian Turnhout.

Belgian pizza
Jean Van Landeghem. Foto: CEN

Bărbatul de 65 de ani spune că, de aproape zece ani, se confruntă cu o problemă care l-a adus în pragul disperării: în fiecare zi primește acasă pizza pe care nu a comandat-o.

Livrările nu țin cont de oră – uneori, le primește ziua, alteori, în toiul nopții.

La început, Van Landeghem a pus situația bizară pe seama unei erori, gândindu-se că cineva a furnizat curierului o stradă sau un număr greșit.

Zece livratori într-o singură zi

Dar comenzile, care din când în când includeau și alte feluri de mâncare fast-food, precum kebabul, au continuat să vină, uneori de mai multe ori pe zi.

„Nu țineau cont de oră sau de ziua din săptămână. Comenzile veneau de la restaurante din Turnhout și din apropiere. Am primit comenzi și la ora 2 noaptea”, a relatat Van Landeghem pentru Brussels Times.

„Teroarea pizza” a ajuns la apogeu într-o zi din ianuarie 2019, când zece livratori diferiți i-au sunat la ușă. Unul dintre ei avea pentru Van Landeghem nu mai puțin de 14 pizza.

Livrare pizza
Foto: iStock

„Nu mai pot dormi. Încep să tremur de fiecare dată când aud un scuter pe stradă. Mă gândesc cu groază că iar îmi va livra cineva pizza”, s-a plâns belgianul.

Bărbatul spune că nu a trebuit să plătească pentru pizza pentru că a refuzat mereu comenzile, dar situația este frustrantă atât pentru el, cât și pentru restaurante.

O prietenă a sa, care locuiește la aproximativ 30 de kilometri distanță, în Herenthout, pățește același lucru, tot de un deceniu.

Potrivit The Times, incidentele au fost raportate la poliție. Și oamenii legii, și victimele suspectează că făptașul este un cunoscut comun al celor doi.


În continuare, citește despre pățania unei femei din Austria, care a comandat haine online, însă poșta i-a livrat 24.800 de pastile de Ecstasy. Apoi, află mai multe despre cazul poștașului japonez care „nu și-a mai bătut capul” să livreze 24.000 de colete.

 


Articol interesant? Dă-l mai departe!

Citește în continuare

Lasă un comentariu