A primit aceeași scrisoare în 55.000 de exemplare, toate greșite

Dan Cain, un bărbat din orașul american Twinsburg, Ohio, aștepta să primească o scrisoare de la o companie de împrumuturi financiare. Dar când a mers la oficiul poștal pentru a ridica plicul, americanul a rămas înmărmurit.

Angajații de la poștă i-au predat 79 de coșuri, fiecare conținând aproximativ 700 de exemplare ale aceleiași scrisori.

Scrisori
Dan Cain. Foto: cnn.com

„Am fost șocat, am crezut că este o glumă. Cine face o asemenea greșeală?”, a declarat Cain după incident.

Scrisorile proveneau de la compania de împrumuturi financiare pentru studenți College Avenue. Compania intenționase să le trimită lui Cain și soției sale un deviz de plată pentru împrumutul pentru care cei doi l-au luat pentru a plăti școlarizarea fiicei lor.

Dar o eroare apărută în sistemul de transmitere a scrisorilor a făcut ca bărbatul să primească nu una, ci 55.000 de scrisori.

„Situația prin care a trecut clientul nostru din Twinsburg este ceva foarte rar”, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei americane de servicii poștale, Naddia Dhalai.

Scrisorile nu erau nici măcar corecte

Scrisori 2
Bărbatul a depozitat scrisorile în garaj. Foto: cnn.com

Și, ca lucrurile să fie și mai absurde, Cain a descoperit că 55.000 de scrisori prevedeau o sumă de plată incorectă. Pentru a calcula suma, compania financiară a folosit o rată a dobânzii greșită.

Reprezentanții companiei și-au cerut scuze pentru greșeală și au spus că bărbatul va primi un nou un deviz de plată, corect. Cain speră că, de data aceasta, va primi un singur plic.

Cain a fost nevoit să scoată coșurile cu scrisori pe ușile din spate ale oficiului poștal. A fost nevoie de două drumuri pentru a transporta scrisorile inutile acasă, scrisori care au costat compania de împrumuturi mii de dolari.

La un calcul simplu, la tariful de 18-20 de cenți pe scrisoare, corespondența trimisă lui Cain a costat aproximativ 11.000 de dolari.
Momentan, Can nu știe exact ce să facă cu scrisorile, care sunt stivuite în garajul său.

„Probabil voi face un foc și le voi arde”, a spus el, râzând.


Te-a amuzat pățania lui Dan Cain? Citește și povestea femeii din Austria care a comandat haine pe internet, dar poșta i-a livrat 24.800 de pastile de Ecstasy.


Articol interesant? Dă-l mai departe!

Citește în continuare

Un comentariu la „A primit aceeași scrisoare în 55.000 de exemplare, toate greșite”

  1. Hahaha! Numai la americani se poate întâmpla așa ceva! Parca nu-mi vine să cred!
    Omul, cel mai retardat animal. Rectific: singurul animal retardat! Și-o găină e mai deșteaptă uneori decât omul, cum se inserează, se baga frumos în coteț că sa prindă somnul de cea mai buna calitate. In veci, n-ai sa vezi o găină de curte obosita de nesomn. 🙂

    Răspunde

Lasă un comentariu