Balenciaga vinde cu 1.150 de euro pulovere distruse, ce par roase de șobolani

Brandul de modă de lux Balenciaga a generat un val de controverse cu o nouă linie de pulovere extrem de deteriorate, care arată de parcă ar fi fost roase de șobolani și care costă peste 1.000 de euro.

Designerii marilor case de creație vestimentară încearcă dintotdeauna să depășească limitele a ceea ce este considerat modă de lux, dar uneori au tendința de a exagera. Îți amintești de geanta în formă de avion creată de Louis Vuitton, care se vinde cu 17.000 de dolari?

balenciaga pulover distrus 2_compressed
Pulover distrus. Foto: Balenciaga

Ei bine, angajații Balenciaga au găsit o modalitate de a se depăși pe ei înșiși cu o întreagă linie de pulovere de lână, cu aspect deteriorat, concepute pentru ca purtătorul să pară fie extrem de sărac, fie ca și cum abia ar fi scăpat din ghearele unui animal sălbatic.

Singurul lucru care arată că avem de-a face cu „moda de lux” este prețul, care se ridică la suma de 1.150 de euro în magazinul online Balenciaga.

Denumit pe bună dreptate „Destroyed Crewneck”, controversatul articol vestimentar este confecționat din „lână virgină”, deși primele detalii care ies în evidență când privești fotografia produsului sunt găurile și firele care atârnă din ele.

balenciaga pulover distrus 2_compressed
Foto: Balenciaga

Puloverele sunt fabricate în Italia și sunt disponibile într-o croială supradimensionată. Puloverele „distruse” au atras numeroase critici online, majoritatea utilizatorilor făcând glume la adresa Balenciaga pentru designul avangardist.

„Bună Balenciaga. Poți să-mi dai timpul de execuție pentru acest pulover neterminat, te rog, chiar îmi doresc unul… nu a spus nimeni, niciodată”, a scris o persoană pe Twitter.

„Nu mă puteți păcăli: ați dezgropat asta după 500 de ani”, a comentat altcineva.

„Plătiți 1.150 de euro ca să arătați ca săracii”, a postat un alt utilizator.

În cazul în care îți place aspectul „distrus”, dar nu vrei să porți pulovere, Balenciaga vine în întâmpinarea nevoilor tale. Celebrul brand vinde, de asemenea, tricouri și hanorace cu glugă distruse, așa că râvnitul look de „boschetar” este într-adevăr la îndemâna oricui și-l poate permite…


Articol interesant? Dă-l mai departe!

Citește în continuare

Alte articole interesante

2 comentarii la „Balenciaga vinde cu 1.150 de euro pulovere distruse, ce par roase de șobolani”

  1. Mult a mai innebunit lumea asta. Acum se imbraca in zdrente de la gunoi si roase de sobolani. Tineretul pana acum s-a imbracat cu zdrente de capatat si rupte si acum au sa se imbrace in asa ceva. Lume bolnava mintal, aia e. Boschetari. Si inca d’aia nebuni.

    Răspunde

Lasă un comentariu