ATV-ul pentru copii, de la Tesla, din nou la vânzare după ce a fost retras. Cât scoți din buzunar pentru Cyberquad, ce știe să facă

ATV-ul pentru copii, de la Tesla, din nou la vânzare după ce a fost retras. Cât scoți din buzunar pentru Cyberquad, ce știe să facă

Versiunea pentru copii a lui Tesla, Cyberquad, revine în atenția pasionaților.

Lansată inițial în 2021, aceasta a fost retrasă ulterior din cauza unor probleme de siguranță ridicate de Comisia pentru siguranța produselor de consum (CPSC). Cu toate acestea, Radio Flyer, producătorul vehiculului pentru copii, susține că noua versiune, denumită Model 915, îndeplinește toate cerințele CPSC și va începe să fie livrată luna aceasta.

Versiunea anterioară, Model 914, s-a confruntat cu probleme legate de standardele de siguranță pentru ATV-urile pentru tineri, inclusiv cu o suspensie mecanică inadecvată și presiunea maximă a pneurilor. Când a fost rechemat, CPSC a estimat că aproximativ 5.000 de unități fuseseră vândute de Tesla.

Modelul 915 a fost supus mai multor actualizări de siguranță.

Printre acestea se numără înlocuirea arcului din spate cu un tub de oțel și inserții metalice acoperite cu cauciuc pentru a fixa cadrul din spate, extinderea intervalului de vârstă recomandat de la nouă la 12 ani, adăugarea unei etichete de avertizare pentru anvelope și actualizarea declarației de renunțare pentru a clarifica faptul că nu este un ATV și nu este destinat utilizării off-road.

Jucăria are, de asemenea, o autonomie estimată la aproximativ 15 mile, un far cu LED și o lumină de frână asemănătoare cu Cybertruck, un cadru din oțel, anvelope din cauciuc de înaltă presiune și o baterie Radio Flyer de 36V care oferă cea mai bună performanță, cel mai mic impact asupra mediului, cea mai lungă durată de funcționare și cel mai rapid timp de reîncărcare în comparație cu alte produse similare de pe piață.

Având în vedere aceste îmbunătățiri de siguranță, noul model 915 promite să ofere o experiență plăcută și sigură pentru copiii care visează să conducă propriul Cyberquad.

Ți-a plăcut articolul? Dă-l mai departe!

Test de Cultură Generală #6 - 27 de Întrebări din Economie, Jurnalism, Muzică și Turism

Urmărește-ne pe Facebook

Zilnic, episoade noi din serialul Astăzi în istorie, plus curiozități fascinante din toate domeniile!

Lasă un comentariu