Apple revoluționează tehnologia: Anunțuri majore despre AI și Siri așteptate la evenimentul WWDC 2024

Apple se pregătește pentru un eveniment important în cadrul WWDC, care va avea loc pe 10 iunie și în cadrul căruia se va pune accentul pe tehnologia de ultimă oră și pe inovațiile din domeniul inteligenței artificiale (AI).

Analiștii și experții în tehnologie anticipează actualizări majore ale sistemelor de operare Apple, fără a se aștepta la noi lansări de hardware. iOS 18, descris ca fiind potențial cea mai mare actualizare din istoria sistemului, urmează să fie prezentat cu îmbunătățiri ale AI pentru diverse aplicații Apple.

În special, unele caracteristici AI din iOS 18 vor necesita cele mai recente modele de iPhone. Una dintre modificările cheie din iOS 18 este un ecran de pornire reproiectat, care oferă utilizatorilor mai multe opțiuni de personalizare, cum ar fi schimbarea culorilor pictogramelor aplicațiilor și aranjarea acestora după cum doresc.

Siri, asistentul virtual al Apple, primește, de asemenea, o actualizare semnificativă, cu funcții de inteligență artificială generativă care vor permite realizarea unor sarcini mai complexe în cadrul aplicațiilor Apple.

O evoluție notabilă așteptată la WWDC este un posibil parteneriat între Apple și OpenAI pentru a aduce ChatGPT pe iOS, ceea ce ar putea remodela domeniul asistenților virtuali. Actualizările suplimentare includ noul software Vision Pro, transcrierea memo-urilor vocale, editarea îmbunătățită a fotografiilor și suportul AI în diverse aplicații Apple.

O funcție amuzantă cunoscută sub numele de genAI ar putea permite utilizatorilor să creeze emoji folosind AI pentru situații specifice. Comunitatea tehnologică anticipează cu nerăbdare modul în care aceste progrese vor transforma ecosistemul Apple și experiența utilizatorilor, putând stabili noi standarde în industrie.

Pe măsură ce Apple continuă să împingă limitele integrării și tehnologiei AI, impactul asupra interacțiunilor zilnice cu dispozitivele ar putea fi substanțial. Se anticipează că WWDC 2024 va fi un eveniment revoluționar care ar putea redefini experiențele utilizatorilor prin infuzia de inteligență artificială și tehnologii avansate.

Ți-a plăcut articolul? Dă-l mai departe!

Test de Cultură Generală #11 - Sex (20 de Întrebări)

Urmărește-ne pe Facebook

Zilnic, episoade noi din serialul Astăzi în istorie, plus curiozități fascinante din toate domeniile!

Lasă un comentariu