Angajații din India lucrează cu căști de motocicliști pe cap, de frică să nu cadă tavanul pe ei

Munca la stat poate fi extrem de periculoasă, mai ales în India! Angajații unui birou guvernamental din orașul Banda, din statul Uttar Pradesh, au intrat recent în atenția presei după ce au fost surprinși purtând la birou căști de motocicletă, pentru a preveni rănirile la cap în eventualitatea prăbușirii acoperișului.

Pe platformele sociale, fotografiile cu angajații departamentului de energie electrică muncind la birou în timp ce poartă căști moto au devenit virale, după ce agenția de știri indiană ANI le-a făcut publice.

Potrivit mai multor surse, angajații nu sunt mari fani ai motociclismului – poartă căștile de teamă că acoperișul clădirii dărăpănate în care lucrează se va prăbuși peste ei.

Angajații le-au spus reporterilor că au raportat starea periculoasă a clădirii cu ani în urmă, însă nimeni nu a luat nicio măsură, așa că au decis să poarte căști de protecție.

„Clădirea se află în aceeași condiție în care era când am început să lucrez aici, acum doi ani. Le-am scris autorităților, dar nu a existat nicio reacție”, a declarat pentru ANI unul dintre angajați, care a preferat să rămână anonim.

India Today relatează că angajații biroului nu exagerează deloc. Acoperișul este plin de găuri și numai un stâlp ridicat în mijlocul încăperii îl împiedică să cadă peste oameni.

Articolul continuă mai jos

Abonează-te gratuit la newsletter și vei primi zilnic pe email cele mai interesante articole, filme și recomandări!

Click pentru abonare ▸

Fii fără grijă, nu facem spam.

Interesant este faptul că nu este pentru prima dată când angajații indieni ajung la știri pentru că poartă căști de protecție la locul de muncă.

În 2017, presa locală a relatat despre angajații dintr-o clădire guvernamentală ruinată din Bihar. Aceștia erau nevoiți să poarte căști de protecție la muncă din același motiv cu al angajaților din Banda, după cum se poate vedea în videoclipul de mai sus.


Distribuie:

Citește în continuare

Lasă un comentariu